Тарталетки з тістом філо та козячим сиром: рецепт закуски з яблуком та песто

10 хв готування 15 хв пiдготовки 30 порцiй
Inst @cook_julija_simonchuk
Маленькі та акуратні тарталетки з тіста філо легко готуються, а мають вигляд ніби закуска із ресторану.

Корисна та апетитна закуска  обов'язково сподобається всім вашим гостям на вечірці. Приготуйте її та крисиво прикрасьте для ідеальної подачі. Щоб яблука не темніли, замочіть шматочки в холодній воді з невеликою кількістю лимонного соку, поки ви готуєте закуски. Перед подачею висушіть і смакуйте.

Порцій30
Енергетична цінність87 ккал
Бiлки3.5 г
Жири3.1 г
Вуглеводи11.8 г

Інгредiєнти:

Яблуко 2 шт.
Соус песто 2 ст. л.
Оцет бальзаміко за смаком

Приготування

Крок 1

Розігрійте духовку до 175°C. Виріжте рівні квадратики з тіста філо, склавши лист вчетверо. Помістіть порожні оболонки на деко і випікайте 3-5 хвилин. Дайте охолонути. Наріжте 30 шматочків яблука приблизно діаметром з  монету і висотою 0.7 см. Помістіть по одному шматочку яблука в кожну чашечку.

Крок 2

В маленькій мисці змішайте козячий сир і базиліковий песто. Використовуючи кондитерський мішок або ложку, викладіть 1 щедру столову ложку суміші козячого сиру на яблуко. Тонко наріжте залишки яблука, включаючи шкірку, для прикраси. Полийте бальзамічним соусом. Подавайте при кімнатній температурі.