Вівсяні батончики з яблуками: рецепт корисного десерту з низькою калорійністю

25 хв готування 5 хв пiдготовки 6 порцiй
Inst @hamlynsoats
Батончики - це чудовий перекус протягом дня, однак в магазині вони повні трансжирів та цукру. Варто позбутися цих шкідливих речовин, та приготувати власні, бюджетні смаколики.

Щоб приготувати ці батончики, ви витратите лише 5 хвилин свого часу та 5 бюджетних продуктів. Вони виходять не сухими, соковитими, корисними та приємно жувальними. Полийте за бажанням шоколадом, додайте арахісову пасту, кокосову стружку, кунжут чи будь-що до смаку. Поекспериментуйте та отримайте корисний перекус на кожний день та насолоду від його користі. 

Порцій6
Енергетична цінність272 ккал
Бiлки5.3 г
Жири8.3 г
Вуглеводи49.1 г

Інгредiєнти:

Яблуко 2 шт.
Кориця 1 ст. л.

Приготування

Крок 1

Додайте всі інгредієнти в кухонний комбайн і подрібніть. Перекладіть суміш у форму для випікання і добре притисніть, щоб вийшли батончики висотою 2 см.

Крок 2

Випікайте в духовці при 180С протягом 20-25 хвилин. Після готовності дістаньте з форми і дайте повністю охолонути на решітці для випікання. Нарізаємо на шматочки та насолоджуємося.