Тарталетки з тістом філо та козячим сиром: рецепт закуски з яблуком та песто
Корисна та апетитна закуска обов'язково сподобається всім вашим гостям на вечірці. Приготуйте її та крисиво прикрасьте для ідеальної подачі. Щоб яблука не темніли, замочіть шматочки в холодній воді з невеликою кількістю лимонного соку, поки ви готуєте закуски. Перед подачею висушіть і смакуйте.
Інгредiєнти:
Приготування
Розігрійте духовку до 175°C. Виріжте рівні квадратики з тіста філо, склавши лист вчетверо. Помістіть порожні оболонки на деко і випікайте 3-5 хвилин. Дайте охолонути. Наріжте 30 шматочків яблука приблизно діаметром з монету і висотою 0.7 см. Помістіть по одному шматочку яблука в кожну чашечку.
В маленькій мисці змішайте козячий сир і базиліковий песто. Використовуючи кондитерський мішок або ложку, викладіть 1 щедру столову ложку суміші козячого сиру на яблуко. Тонко наріжте залишки яблука, включаючи шкірку, для прикраси. Полийте бальзамічним соусом. Подавайте при кімнатній температурі.