Груша з горгонзолою та беконом: найрозкішнішa стравa на святковий стіл

Time to cook 30 хв готування Time to prepare 15 хв пiдготовки Portions 1 порцiя
Груша з горгонзолою та беконом: найрозкішнішa стравa на святковий стіл goodwine
Чотири інгредієнти, кілька махінацій із ними, і на вашому столі красується неймовірно красива і водночас проста й смачна страва.

Груша просочується ароматним беконом, та смакує солодко на констрасті яскравого та акцентного сиру горгонзола. Бекон створить скоринку, а фрукт всередині буде соковитим і ніжним. Ба більше, ця страва виглядатиме чарівно на святковому столі, і не займе багато часу, зате порадує вас і гостей. Рецептом поділився Богдан Шевлюга із goodwine.

Порцій1
Енергетична цінність1082 ккал
Бiлки38.4 г
Жири94.8 г
Вуглеводи26.9 г
Health Score Достатній рівень

Інгредiєнти:

Груша 1 шт.
Бекон 5 скибочок
Кеш’ю 10 г

Приготування

Крок 1

Підготовлюємо всі продукти. Беремо грушу та зчищаємо шкірку. Дістаємо серединку за допомогою ножа або ложки нуазет.

goodwine.ua
Крок 2

Подрібнюємо кеш'ю і трохи робимо надрізи на сирі для зручності. Всередину груші додаємо прошарок сиру та горіхів, повторюємо знову до заповнення. Викладаємо навхрест бекон, з якого попередньо зняли шкірку, зверху і посередині кладемо грушу.

goodwine.ua
Крок 3

Загортаємо грушу в бекон і відправляємо запікатися на 20 хвилин на 180 градусів. Дістаємо грушу і викладаємо на посуд для подачі. Смачного!

goodwine.ua