Груша з горгонзолою та беконом: найрозкішнішa стравa на святковий стіл
Груша просочується ароматним беконом, та смакує солодко на констрасті яскравого та акцентного сиру горгонзола. Бекон створить скоринку, а фрукт всередині буде соковитим і ніжним. Ба більше, ця страва виглядатиме чарівно на святковому столі, і не займе багато часу, зате порадує вас і гостей. Рецептом поділився Богдан Шевлюга із goodwine.
Приготування
Підготовлюємо всі продукти. Беремо грушу та зчищаємо шкірку. Дістаємо серединку за допомогою ножа або ложки нуазет.
Подрібнюємо кеш'ю і трохи робимо надрізи на сирі для зручності. Всередину груші додаємо прошарок сиру та горіхів, повторюємо знову до заповнення. Викладаємо навхрест бекон, з якого попередньо зняли шкірку, зверху і посередині кладемо грушу.
Загортаємо грушу в бекон і відправляємо запікатися на 20 хвилин на 180 градусів. Дістаємо грушу і викладаємо на посуд для подачі. Смачного!