Вівсяні кульки з кленового тахіні: рецепт корисного перекусу
На відміну від деяких інших більш популярних горіхових масел на ринку, тахіні зазвичай не їдять прямо з ложки, оскільки воно гірке. Паста тахіні перетворюється на чисте золото, якщо змішати його з чимось солодким і гострим - або, як у випадку з цими кульками, солодкими і солоними. Необов'язковий, але веселий крок: обваляйте кожну кульку в кунжуті або полийте розтопленим шоколадом перед охолодженням. Створиться додаткова текстура, і це також виглядає красиво! Ці вівсяні кульки ідеально поєднуються в кухонному комбайні, і, на мою думку, це єдиний правильний спосіб. Він допомагає подрібнити вівсяні пластівці і водночас рівномірно розподілити липкі інгредієнти.
Інгредiєнти:
Приготування
Додайте всі інгредієнти, окрім кунжуту, в кухонний комбайн і подрібніть до повного змішування. Маленькою мірною ложкою для печива сформуйте кульки вагою 1,5 столової ложки і розкачайте між долонями, щоб розрівняти.
Якщо ви використовуєте кунжут, додайте його в невелику тарілку і обережно обваляйте кожну вівсяну кульку, поки вона не буде покрита паніровкою. Охолодіть вівсяні кульки щонайменше 20 хвилин (поки вони не стануть твердими), перш ніж насолоджуватися ними.