Засолена, як у ресторані: ідеальний варіант червоної риби до свят
Якщо ви любите ласувати засоленим лососем у дорогих ресторанах, тоді цей рецепт допоможе вам насолоджуватися рибою і вдома. Він не лише дуже простий, а й надзвичайно смачний.
Червона риба — не лише дуже вишукана, а й корисна для здоров'я закуска. Вона чудово смакує на бутербродах, у салатах, закусках та багатьох інших популярних стравах. Пропонуємо не відкладати на потім, а вже зберігати рецепт засоленого лосося до новорічно-різдвяних свят.
Порцій3
Енергетична цінність439 ккал
Бiлки36.7 г
Жири20 г
Вуглеводи24.4 г
Health Score
Достатній рівень
Приготування
Крок 1
Філе лосося натираємо спеціями, як на відео. Тарілку з засоленою рибою обмотуємо харчовою плівкою і ставимо в холодильник на 12 годин.
Крок 2
Засолену рибу промиваємо під проточною холодною водою та просушуємо серветками. Нарізаємо та зберігаємо в холодильнику при температурі від 0-4 градусів до п'яти днів або фасуємо порційно по пакетах і заморожуємо. Зберігаємо в морозильній камері до 30 діб.