Мигдаль в карамелі: найкращі цукерки, які смакують до кави
Цукор та горіхи - основа цих цукерок. Це гарний снек, щоб підзарядитися енергією, з'їсти з кавою та просто посмакувати під час прогулянки, на роботі, чи вдома. Лише натуральні інгредієнти роблять карамелізований мигдаль корисними солодощами. Ви можете їх приготувати за десяток хвилин, і їсти просто так. Або додавайте мигдаль разом з вівсянкою на сніданок, чи прикрасьте ним пироги, торти, чи навіть салати для легкої солодкості.
Приготування
Помістіть цукор, ванільний цукор і корицю в каструлю з нержавіючої сталі та швидко перемішайте, потім додайте воду. Доведіть до кипіння, не помішуючи. Додайте мигдаль і продовжуйте варити на сильному вогні, постійно помішуючи, поки цукор не випарується.
Потім зменште вогонь до середнього та помішуйте, поки цукор не почне трохи плавитися, а мигдаль не стане блискучим. Потім висипте мигдаль на деко, розділіть його двома виделками та дайте охолонути.