Мигдаль в карамелі: найкращі цукерки, які смакують до кави

Time to cook 10 хв готування Time to prepare 20 хв пiдготовки Portions 1 порцiя
Цей карамелізовний мигдаль стане вашими улюбленими солодощами, що ідеально доповнять раціон.

Цукор та горіхи - основа цих цукерок. Це гарний снек, щоб підзарядитися енергією, з'їсти з кавою та просто посмакувати під час прогулянки, на роботі, чи вдома. Лише натуральні інгредієнти роблять карамелізований мигдаль корисними солодощами. Ви можете їх приготувати за десяток хвилин, і їсти просто так. Або додавайте мигдаль разом з вівсянкою на сніданок, чи прикрасьте ним пироги, торти, чи навіть салати для легкої солодкості.

Порцій1
Енергетична цінність1922 ккал
Бiлки42.5 г
Жири99.9 г
Вуглеводи238.6 г
Health Score Недостатній рівень

Інгредiєнти:

Цукор 200 г
Вода 100 мл
Цукор ванільний 1 пачка (упаковка)
Кориця ½ ч.л.

Приготування

Крок 1

Помістіть цукор, ванільний цукор і корицю в каструлю з нержавіючої сталі та швидко перемішайте, потім додайте воду. Доведіть до кипіння, не помішуючи. Додайте мигдаль і продовжуйте варити на сильному вогні, постійно помішуючи, поки цукор не випарується. 

Крок 2

Потім зменште вогонь до середнього та помішуйте, поки цукор не почне трохи плавитися, а мигдаль не стане блискучим. Потім висипте мигдаль на деко, розділіть його двома виделками та дайте охолонути.