Рецепт зимового салату від Памели Андерсон: готується п'ять хвилин

Time to cook 15 хв готування Time to prepare 15 хв пiдготовки Portions 6 порцiй
Рецепт зимового салату від Памели Андерсон: готується п'ять хвилин
Поєднання хрустких яблук сорту Гренні Сміт, фенхелю з легким ароматом лакриці, свіжої зелені та хрустких смажених каперсів створює унікальний смак і текстуру.

Кулінарна книга Я люблю тебе: Рецепти від серця (2024) є внеском Памели Андерсон у розвиток веганської кулінарії. Легендарна зірка ділиться там рецептами елегантних салатів, хліба на заквасці, ласощів для домашніх улюбленців, а також порадами з догляду за шкірою. Серед найцікавіших рецептів книги — салат Андерсон із фенхелю та яблук, який вона описує як «елегантний, дивовижний, смачний». Цей салат виглядає як справжнє втілення свіжості та яскравих смакових поєднань. 

Порцій6
Енергетична цінність169 ккал
Бiлки0.4 г
Жири14.3 г
Вуглеводи11.2 г
Health Score Достатній рівень

Приготування

Крок 1

Нагрійте 2 столові ложки олії в невеликій сковороді на середньому вогні. Додайте каперси; обсмажте до хрусткої скоринки, приблизно 2 хвилини. Викладіть на паперовий рушник і відставте в сторону.

Крок 2

Покладіть нарізані яблука і фенхель у велику миску. Додайте кріп, петрушку, лимонну цедру, перець і сіль; перемішати до рівномірного поєднання. У невеликій мисці збити яблучний оцет, лимонний сік і решту ¼ склянки оливкової олії до однорідної суміші. 

Крок 3

Полийте сумішшю лимонного соку суміш фенхелю; акуратно перемішайте до рівномірного покриття. Перекладіть на тарілку і посипте хрусткими каперсами.  Подавайте до столу та насолоджуйтеся незрівнянним смаком! Смачного!

Веганські сирні троянди з апельсином - особлива страва до Дня всіх закоханих
Веганські сирні троянди з апельсином - особлива страва до Дня всіх закоханих
Time to cook 2 год
Десерти
Буде ніжно й ситно: гострий суп з арахісу та гарбуза
Буде ніжно й ситно: гострий суп з арахісу та гарбуза
Time to cook 35 хв
Американська (США)
Сливовий пиріг: оригінальний рецепт New York Times
Сливовий пиріг: оригінальний рецепт New York Times
Time to cook 1 год
Пироги
Спеції до гарбуза: рецепт відомої суміші пампкін спайс для кави та солодких і солоних страв
Спеції до гарбуза: рецепт відомої суміші пампкін спайс для кави та солодких і солоних страв
Time to cook 5 хв
Американська (США)
Затишна класика: рецепт глінтвейну з Каберне за рецептом відомої ведучої
Затишна класика: рецепт глінтвейну з Каберне за рецептом відомої ведучої
Time to cook 10 хв
Глінтвейн
Кривава мері: ідеально для «дорослого» Геловіна
Кривава мері: ідеально для «дорослого» Геловіна
Time to cook 5 хв
Коктейлі
Колд-брю айс-ті: рецепт холодного чаю для жаркої погоди
Колд-брю айс-ті: рецепт холодного чаю для жаркої погоди
Time to cook 1 год
Літо
Шоколадний чізкейк: рецепт розкішного десерту без випікання
Шоколадний чізкейк: рецепт розкішного десерту без випікання
Time to cook 20 хв
Американська (США)
Обід для здоров'я: рецепт закуски салату з тунцем
Обід для здоров'я: рецепт закуски салату з тунцем
Time to cook 2 год
Салати
Декадентські французькі тости з полуничною начинкою
Декадентські французькі тости з полуничною начинкою
Time to cook 20 хв
Бутерброди