Рецепт зимового салату від Памели Андерсон: готується п'ять хвилин
Кулінарна книга Я люблю тебе: Рецепти від серця (2024) є внеском Памели Андерсон у розвиток веганської кулінарії. Легендарна зірка ділиться там рецептами елегантних салатів, хліба на заквасці, ласощів для домашніх улюбленців, а також порадами з догляду за шкірою. Серед найцікавіших рецептів книги — салат Андерсон із фенхелю та яблук, який вона описує як «елегантний, дивовижний, смачний». Цей салат виглядає як справжнє втілення свіжості та яскравих смакових поєднань.
Інгредiєнти:
Приготування
Нагрійте 2 столові ложки олії в невеликій сковороді на середньому вогні. Додайте каперси; обсмажте до хрусткої скоринки, приблизно 2 хвилини. Викладіть на паперовий рушник і відставте в сторону.
Покладіть нарізані яблука і фенхель у велику миску. Додайте кріп, петрушку, лимонну цедру, перець і сіль; перемішати до рівномірного поєднання. У невеликій мисці збити яблучний оцет, лимонний сік і решту ¼ склянки оливкової олії до однорідної суміші.
Полийте сумішшю лимонного соку суміш фенхелю; акуратно перемішайте до рівномірного покриття. Перекладіть на тарілку і посипте хрусткими каперсами. Подавайте до столу та насолоджуйтеся незрівнянним смаком! Смачного!