Вершковий діп з червоного буряка: ідеально до святкового столу

Time to cook 15 хв готування Time to prepare 1 год пiдготовки Portions 4 порцiї
Вершковий діп з червоного буряка: ідеально до святкового столу t.me/receptyzoryana
Це яскрава, смачна та корисна закуска, що легко готується і чудово підходить для подачі з хлібцями, крекерами, овочами або навіть як соус до основних страв.

Простий буряковий діп за цим рецептом чудово смакуватиме з хрусткою редискою й огірками, стеблами селери та скибочками злакового хліба. Хоч можна не обмежувати себе у смаковій гамі та додавати до соусу сезонні овочі.

Порцій4
Енергетична цінність162 ккал
Бiлки5 г
Жири9 г
Вуглеводи14.4 г
Health Score Достатній рівень

Інгредiєнти:

Лимон, сік 1 ст. л.
Часник 2 зубчики
Чорний перець за смаком
Сіль за смаком
Льон, насіння для посипання

Приготування

Крок 1

Буряк очистити і крупно порізати. Покласти в блендер буряк, часник, вершковий сир, лимонний сік, 1 ст. л. оливкової олії, дрібку солі та перцю.  

Крок 2

Подрібнити до однорідної, кремоподібної маси. Викласти в мисочки, полити оливковою олією і посипати насінням.