Вершковий діп з червоного буряка: ідеально до святкового столу
Це яскрава, смачна та корисна закуска, що легко готується і чудово підходить для подачі з хлібцями, крекерами, овочами або навіть як соус до основних страв.
Простий буряковий діп за цим рецептом чудово смакуватиме з хрусткою редискою й огірками, стеблами селери та скибочками злакового хліба. Хоч можна не обмежувати себе у смаковій гамі та додавати до соусу сезонні овочі.
Порцій4
Енергетична цінність162 ккал
Бiлки5 г
Жири9 г
Вуглеводи14.4 г
Health Score
Достатній рівень
Інгредiєнти:
Буряк запечений
500 г
Сир кисломолочний
100 г
Лимон, сік
1 ст. л.
Часник
2 зубчики
Оливкова олія
2 ст. л.
Чорний перець
за смаком
Сіль
за смаком
Льон, насіння
для посипання
Приготування
Крок 1
Буряк очистити і крупно порізати. Покласти в блендер буряк, часник, вершковий сир, лимонний сік, 1 ст. л. оливкової олії, дрібку солі та перцю.
Крок 2
Подрібнити до однорідної, кремоподібної маси. Викласти в мисочки, полити оливковою олією і посипати насінням.