Яєчня в тості: рецепт красивого романтичного сніданку

Time to cook 6 хв готування Time to prepare 5 хв пiдготовки Portions 1 порцiя
Оригінальна подача - ось що вам потрібно, адже рецепт хрумкого тосту з пропеченим яйцем і рідким жовтком у вас вже в кишені.

Така яєчня — це шматочок тосту, в центрі якого вирізане м'яке варене яйце у формі серця. Цей популярний сніданок має багато назв, наприклад, «Жаба в дірці», але цей рецепт яйця в тості смачний незалежно від того, як ви його назвете. Тож радимо приготувати його на День святого Валентина, щоб порадувати близьку людину простим, але смачним та красивим сніданком. Поруч також викладіть кілька англійських літер, щоб скласти фразу "Я тебе кохаю".

Порцій1
Енергетична цінність287 ккал
Бiлки7.8 г
Жири28.7 г
Вуглеводи0.4 г
Health Score Середній рівень

Інгредiєнти:

Сіль за смаком
Чорний перець за смаком

Приготування

Крок 1

За допомогою формочки для печива зробіть отвір у центрі скибочки хліба. Нагрійте сковорідку на середньо-слабкому вогні і розтопіть вершкове масло. Коли масло розтопиться, покладіть скибочку хліба на сковорідку і розбийте яйце прямо в центр отвору.

Крок 2

Смажте, доки яйце трохи не пристане до дна, 30-45 секунд. Посипте яйце сіллю та перцем. Приблизно через хвилину переверніть його лопаткою і посоліть та поперчіть з іншого боку.

Крок 3

Перемістіть тост по сковороді, щоб він ввібрав у себе все вершкове масло. Смажте, поки жовток не стане м'яким. Ось ключ до успіху: золотисто-коричневі тости, білі (не підрум'янені/підгорілі) білки, м'який нерозбитий жовток. Викладіть овочами, або соусом чи кетчупом потрібну фразу на тарілці з тостом. Подавайте з сосисками, кавою та зеленню.