Осінній сніданок: рецепт яблучної хрусткої вівсянки у мікрохвильовці

Time to cook 5 хв готування Time to prepare 5 хв пiдготовки Portions 1 порцiя
Осінній сніданок: рецепт яблучної хрусткої вівсянки у  мікрохвильовці Inst @rachlmansfield
Цей легкий десерт готується менш ніж за 5 хвилин, і він складається з безглютенових і безмолочних інгредієнтів.

У цьому рецепті ви можете використовувати будь-які яблука. Медові, гренні, фуджі — все, що у вас є під рукою! Також можна не чистити яблука від шкірки, але ви можете це зробити, якщо бажаєте. У цьому рецепті чудово поєднується смак крихти та яблук, що входять до складу начинки. Це дійсно дуже смачно і ситно. А ще він дуже добре поєднується з вершками та ванільним морозивом. Або ви можете їсти його так, як є.

Рецепт осіннього веганського сніданку опублікувала американська блогерка та кулінарка Рейчел Менсфілд. 

Порцій1
Енергетична цінність383 ккал
Бiлки2.5 г
Жири1.8 г
Вуглеводи94.1 г
Health Score Достатній рівень

Інгредiєнти для крамбу

Кориця 1 ч.л.

Інгредiєнти для начинки

Яблуко 1 шт.
Кориця 1 ч.л.
Мускатний горіх за смаком

Приготування

Крок 1

У невеликій мисці з'єднати всі інгредієнти для крихти та перемішати виделкою до однорідної маси.

Крок 2

У невелику або середню миску для мікрохвильової печі або форму для випікання додайте яблука та полийте кокосовою олією. Готуйте 1 хвилину на високій потужності, щоб розм'якшити яблука. Вийміть миску з мікрохвильовки і додайте кокосовий цукор, мигдаль, корицю, за бажанням інші спеції та перемішайте, щоб рівномірно розподілити.

Крок 3

Рівномірно посипте зверху яблука крихтою Готуйте близько 2 хвилин, потім вийміть з мікрохвильовки за допомогою прихватки і насолоджуйтеся! Не соромтеся додавати зверху морозиво або збиті вершки.