Осінній сніданок: рецепт яблучної хрусткої вівсянки у мікрохвильовці
У цьому рецепті ви можете використовувати будь-які яблука. Медові, гренні, фуджі — все, що у вас є під рукою! Також можна не чистити яблука від шкірки, але ви можете це зробити, якщо бажаєте. У цьому рецепті чудово поєднується смак крихти та яблук, що входять до складу начинки. Це дійсно дуже смачно і ситно. А ще він дуже добре поєднується з вершками та ванільним морозивом. Або ви можете їсти його так, як є.
Рецепт осіннього веганського сніданку опублікувала американська блогерка та кулінарка Рейчел Менсфілд.
Інгредiєнти для крамбу
Інгредiєнти для начинки
Приготування
У невеликій мисці з'єднати всі інгредієнти для крихти та перемішати виделкою до однорідної маси.
У невелику або середню миску для мікрохвильової печі або форму для випікання додайте яблука та полийте кокосовою олією. Готуйте 1 хвилину на високій потужності, щоб розм'якшити яблука. Вийміть миску з мікрохвильовки і додайте кокосовий цукор, мигдаль, корицю, за бажанням інші спеції та перемішайте, щоб рівномірно розподілити.
Рівномірно посипте зверху яблука крихтою
Готуйте близько 2 хвилин, потім вийміть з мікрохвильовки за допомогою прихватки і насолоджуйтеся! Не соромтеся додавати зверху морозиво або збиті вершки.