Просто, ситно та швидко: Рецепт вершкового супу із курячими фрикадельками на обід
Щоб приготувати цей суп вам знадобиться дрібка часу та кілька інгредієнтів. Він вершковий, ситний, але й навіть легких. Чудово смакуватиме як дітям, так і дорослим. Фарш можна приготувати самостійно із філе, або купити готовий вагою 500 г. Рецептом поділився блогер Крючков Олексій в Інстаграмі.
Інгредiєнти:
Приготування
Збийте куряче філе в блендері для створення фаршу майбутніх фрикадельок. У мисці з'єднайте його із сіллю та яйцем до однорідності. Мокрими руками сформуйте багато м'ясних кульок бажаного розміру. Відправте в холодильник.
Зробіть засмажку на олії із порізаної дрібно цибулі та натертої моркви.
У каструлі зваріть фрикадельки до готовності. Вийміть їх та додайте туди порізану картоплю. Проваріть, а потім додайте засмажку та вершковий сир. Готуйте так 10 хв та додайте потім солі. Поверніть фрикадельки.
Варіть суп з усіма інгредієнтами ще 5 хвилин та розлийте по тарілках. Можна прикрасити зеленню.