Рецепт макового рулету, як у дитинстві
Солодкий смаколик до чаю, який чи не кожен полюбляє з дитинства — приготував у програмі Ранок Вдома, яка виходить щоранку на телеканалі Дім. Легким рецептом макового рулету, особливий ноток якому додає цитрусова цедра, поділилась Ірина Хоменко і Денис Мінін. Дивіться рецепт і готуйте цю страву на своїй кухні.
Інгредiєнти:
Приготування
Змолоти мак, залити його гарячим молоком. Додати цукрову пудру і цедру, добре перемішати. Начинка має бути густою.
Розкачати тісто і змастити його розтопленим маслом. Рівномірно розподілити начинку, акуратно згорнути рулет. Змастити його збитим яйцем. Випікати при температурі 180°C до золотистої скоринки орієнтовно годину. Рулет не має бути надто запеченим, тому краще періодично перевіряти його готовність.
Дати охолонути, вийняти з форми для випічки, нарізати і подавати до столу. Смачного!