Штрудель з сиром і яблуками: візитівка Відня
Відень і Австрія загалом подарували світові дві неймовірні страви — шніцель і штрудель. Свого часу у тих краях за майстерністю приготування штруделя навіть наречену обирали. В ефірі програми Ранок Вдома на каналі Дім вирішив розкрити всі секрети цієї особливої страви. Дивіться рецепт і повторюйте його на своїй кухні.
Інгредiєнти:
Приготування
Змішати сир з цукром. Додати ванільний цукор, цедру лимона та три яєчні жовтки. Збити блендером до однорідності. Яблука почистити і нарізати тонкими слайсами.
3-4 листки тіста змастити розтопленим маслом і скласти один на одного. Викласти половину сирної маси, а на неї — тонкі слайси яблук і цедру лимона. Накрити одним листом тіста, змащеним маслом, і викласти другу половину начинки з яблуками та цедрою. Загорнути штрудель, змастити його збитим яйцем.
Запікати десерт у духовці, розігрітій до 180 градусів. Подавати штрудель, посипавши цукровою пудрою. Смачного!