Закуска на мільйон. Канапки з лососем та плавленим сиром
Наближається час новорічних та різдвяних святкувань, тож варто почати підготовку та обрати страви до святкового столу. Цей простий рецепт канапок з червоною рибою та плавленим сиром допоможе вам подати вишукану та смачну закуску на початку вечері.
Для приготування вам знадобиться слабосолений лосось, форель або сьомга, плавлений сирок, який краще трохи підморозити, щоб він краще натирався, та яйця. Для прикраси можна додати петрушку, кріп чи іншу зелень на ваш смак.
Інгредiєнти:
Приготування
Підморожений в морозилці сир натріть на середній терці. Дрібно наріжте зелень, а рибу наріжте тонкими слайсами.
Відваріть яйця протягом 10 хвилин, охолодіть та розімніть виделкою. Змішайте з сиром, додайте майонез.
Перекладіть сирну начинку в миску, додайте зелень та сіль.
Викладіть начинку на печиво або в тарталетки, зверху викладіть шматочки риби. Також можна нарізати рибу кубиками та змішати з начинкою і викласти одразу на печиво.