Збитий сир брі з медом і беконом: ідеально на сніданок до грінок або на святковий стіл
Соус має багатий смак - маслянистий, вершковий брі, солодкий мед, копчений і солоний бекон, а також землистий, злегка лимонний чебрець. Збивання брі збільшує його об'єм майже вдвічі, що дає змогу подати більше. Найкраще подавати збитий брі при кімнатній температурі, оскільки в холодильнику він втрачає свою легкість і легкість, стаючи занадто густим для намазування. Ми також приготували свої власні хрусткі грінки, але якщо часу не вистачає, можна подати з покупними крекерами.
Інгредiєнти:
Приготування
Розігрійте духовку до 180°C/160°C з конвекцією. Вистеліть два дека папером для випічки. Наріжте булочки скибочками завтовшки 1 см. Викладіть на дека. Змастіть оливковою олією. Випікайте 8-10 хвилин або до золотистого кольору і хрусткої скоринки.
Тим часом обсмажте бекон на сковороді на середньому вогні протягом 3-4 хвилин або доти, доки він не стане золотистим і хрустким.
Зріжте скоринку з брі та викиньте її. Наріжте брі. Збивайте брі електричними віночками протягом 8-10 хвилин або поки сир не стане блідим і пухнастим.
Викладіть збитий брі на сервірувальну тарілку і розподіліть його зворотним боком ложки. Посипте беконом і чебрецем. Збризніть медом. Подавайте з грінками.