Збитий сир брі з медом і беконом: ідеально на сніданок до грінок або на святковий стіл

Time to cook 30 хв готування Time to prepare 10 хв пiдготовки Portions 10 порцiй
Якщо ви шукаєте смачне доповнення до м'ясної тарілки для пікніка, легкий перекус після роботи або щось цікаве для подачі на прийомі гостей, цей неймовірно ніжний збитий сир брі стане чудовим вибором.

Соус має багатий смак - маслянистий, вершковий брі, солодкий мед, копчений і солоний бекон, а також землистий, злегка лимонний чебрець. Збивання брі збільшує його об'єм майже вдвічі, що дає змогу подати більше. Найкраще подавати збитий брі при кімнатній температурі, оскільки в холодильнику він втрачає свою легкість і легкість, стаючи занадто густим для намазування. Ми також приготували свої власні хрусткі грінки, але якщо часу не вистачає, можна подати з покупними крекерами.

Порцій10
Енергетична цінність258 ккал
Бiлки14.5 г
Жири21.1 г
Вуглеводи4 г
Health Score Середній рівень

Інгредiєнти:

Бекон 80 г
Сир брі 600 г
Мед за смаком

Приготування

Крок 1

Розігрійте духовку до 180°C/160°C з конвекцією. Вистеліть два дека папером для випічки. Наріжте булочки скибочками завтовшки 1 см. Викладіть на дека. Змастіть оливковою олією. Випікайте 8-10 хвилин або до золотистого кольору і хрусткої скоринки.

Крок 2

Тим часом обсмажте бекон на сковороді на середньому вогні протягом 3-4 хвилин або доти, доки він не стане золотистим і хрустким.

Крок 3

Зріжте скоринку з брі та викиньте її. Наріжте брі. Збивайте брі електричними віночками протягом 8-10 хвилин або поки сир не стане блідим і пухнастим.

Крок 4

Викладіть збитий брі на сервірувальну тарілку і розподіліть його зворотним боком ложки. Посипте беконом і чебрецем. Збризніть медом. Подавайте з грінками.