Сосиски з яблучно-цибулевою підливою на свято чи щодень
6 серпня в день Преображення Господнього віряни УГКЦ та ПЦУ відзначатимуть Яблучний спас. Пропонуємо підготуватися до свята заздалегідь і потішити себе стравами із яблук. Не обмежуйте свій кулінарний потенціал, адже яблука — це чудове доповнення до солоних страв, зокрема м’ясних. Яблучні часточки та карамелізована цибуля надають приємної фруктової солодкості, яка чудово контрастує з пікантністю сосисок та підливи в цій простій страві для романтичної вечері. Подавайте цю ситну страву з картопляним пюре, улюбленим салатом і насолоджуйтесь неповторним смаком цієї оригінальної страви.
Яблука є відмінним джерелом клітковини — в середньому фрукті міститься близько 4,4 грама цієї важливої поживної речовини. За даними Онкологічного центру доктора Андерсона, вони також багаті «неймовірною» кількістю фітохімічних речовин, які допомагають запобігати хронічним захворюванням. Американська кардіологічна асоціація рекомендує вживати від чотирьох до п’яти порцій фруктів і овочів на день.
Інгредiєнти:
Приготування
Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. NV не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. NV також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.