Бабусин затишок: рецепт запечених яблук в тісті
Яблучні тістечка з'явилися в 1800-х роках в Англії, а потім потрапили через океан до США та Канади. На жаль, вони втратили популярність у Північній Америці, хоча й залишаються популярними в Пенсильванії. Але знайти ці загорнуті в тісто яблука в десертному меню деінде в наші дні досить складно. Якщо ви перебуваєте в Пенсильванії, особливо восени, то є велика ймовірність того, що ви натрапите на Apple Dumplings. Вони максимально використовують багатий врожай яблук і передають його у найсмачніший спосіб — загортають солодко-терпкі яблука та спеції у змащене маслом листкове тісто. Яблука стають м'якими, а тісто — золотисто-коричневим. Для приготування знадобиться апельсинова газованка.
Інгредiєнти:
Приготування
Розігрійте духовку до 175 градусів. Змастіть форму для випікання Розріжте кожне яблуко на 8 рівних часточок; відкладіть в сторону. Розділіть тісто для півмісяця на трикутники. Загорнути кожну яблучну часточку в тісто для півмісяця, починаючи з найменшого кінця. Защипніть, щоб запечатати, і викладіть у підготовлену форму для випікання.
У невеликій каструлі розтопіть вершкове масло на повільному вогні. Розмішайте цукор і корицю в розтопленому маслі до однорідної маси. Полийте яблучні вареники, а потім додайте газованку. Випікайте в розігрітій духовці до золотистої скоринки, від 35 до 45 хвилин.