Суші-боул: спрощений рецепт, який смакує так само, як і оригінальна страва

Time to cook 30 хв готування Time to prepare 20 хв пiдготовки Portions 4 порцiї
Суші-боул: спрощений рецепт, який смакує так само, як і оригінальна страва Inst @dallastagesbar
Коли хочеться їсти суші, але не хочеться їх готувати, приготуйте цей рецепт суші-боул.

Цю страву легко зібрати, не потрібно згортати, але вона все одно передає всі смаки та текстури, як в хороших суші-ролах. Вершкове авокадо відтіняє липкий приправлений рис, який, своєю чергою, контрастує з хрусткими, прохолодними огірками та хрустким норі. Додайте стигле манго для солодкої нотки, смажений тофу за цим рецептом для білка і великі краплі гострого майонезу для насиченості та тепла.  Цей рецепт суші-боула містить авокадо, норі, приправлений рис, маринований імбир та багато іншого, але ви можете додавати інгредієнти за власним смаком. 

Порцій4
Енергетична цінність196 ккал
Бiлки2.6 г
Жири10.1 г
Вуглеводи28.4 г
Health Score Достатній рівень

Інгредiєнти:

Рис 3 стакани
Цукор 1 ст. л.
Тофу за смаком
Авокадо 2 шт.
Манго 2 шт.
Огірок 2 шт.
Норі для посипання
Майонез 50% за смаком
Кунжут білий для посипання

Приготування

Крок 1

Поки рис ще теплий, змішайте його з рисовим оцтом, тростинним цукром і сіллю. Розділіть на 4 тарілки і викладіть зверху запечений чи смажений тофу, авокадо, манго, огірки, цибулю-шалот, маринований імбир і мариновану редиску, якщо використовуєте. Прикрасьте норі, кунжутом та мікрозеленню і подавайте з гострим майонезом.