Суші-боул: спрощений рецепт, який смакує так само, як і оригінальна страва
Цю страву легко зібрати, не потрібно згортати, але вона все одно передає всі смаки та текстури, як в хороших суші-ролах. Вершкове авокадо відтіняє липкий приправлений рис, який, своєю чергою, контрастує з хрусткими, прохолодними огірками та хрустким норі. Додайте стигле манго для солодкої нотки, смажений тофу за цим рецептом для білка і великі краплі гострого майонезу для насиченості та тепла. Цей рецепт суші-боула містить авокадо, норі, приправлений рис, маринований імбир та багато іншого, але ви можете додавати інгредієнти за власним смаком.
Інгредiєнти:
Приготування
Поки рис ще теплий, змішайте його з рисовим оцтом, тростинним цукром і сіллю. Розділіть на 4 тарілки і викладіть зверху запечений чи смажений тофу, авокадо, манго, огірки, цибулю-шалот, маринований імбир і мариновану редиску, якщо використовуєте. Прикрасьте норі, кунжутом та мікрозеленню і подавайте з гострим майонезом.