Безглютеновий: рецепт французького пирога із рисового паперу з овочами та сиром
Легкий, безглютеновий, корисний та яскравий пиріг на швидку руку. Тут немає борошна, вівсянки чи іншого глютену. Проте кисломолочний сир та моцарела тут ідеально поєднуються з томатами чері та кабачками, які досі в сезоні. Це цікаво та вишукано. Рецептом поділилася французька блогерка в Instagram Белкіс Валсан.
Інгредiєнти:
Приготування
Наріжте кабачок соломкою. Наріжте помідори чері та моцарелу.
У невеликій мисці змішайте домашній сир (або інший сир для намазування), лимонну цедру, столову ложку оливкової олії, дрібку солі, подрібнений базилік і кунжут. Добре перемішайте і відставте в сторону.
Розбиваємо два яйця на тарілку. Занурте кожен аркуш рису в суміш.
Викладіть рисові листи на злегка змащений олією аркуш паперу для випічки (інакше вони можуть прилипнути!).
Складіть їх один біля одного, а потім додайте другий шар.
Викладаємо сир по центру рисових листів. Додайте смужки кабачків, помідори та моцарелу, а потім посипте чебрецем, кунжутом та краплею оливкової олії.
Випікайте 20 хвилин при 200°C (слідкуйте за часом приготування!). Подавайте теплим чи охолодженим.