Яблучний пиріг Коханка: простий рецепт десерту без борошна
Завдяки ніжному поєднанню яблук, меду та кориці пиріг виходить, дійсно, особливим. Він має легкий, теплий смак і чудово підходить для осіннього чи зимового вечора. Основна перевага цього пирога – ніякого борошна, тому він чудово підійде всім любителям десертів, які не вживають глютену. Такий пиріг стане окрасою святкового столу на Різдво чи Новий рік.
Інгредiєнти:
Приготування
Почищені яблука нарізаємо ножем або натираємо на крупній тертці. Тоді змішуємо корицю, крохмаль і цукор.
Деко для запікання пирога змащуємо маслом, туди ж виливаємо рідкий мед і викладаємо шарами яблука. Кожен шар щедро притрушуємо сумішшю з кориці, яблук і цукру.
Рукою, злегка придавлюємо пиріг, накриваємо фольгою або пергаментом і випікаємо у розігрітій духовці при температурі 160 градусів одну годину.