Егг-ног: різдвяна класика, або молочний коктейль «по-дорослому»

Time to cook 5 хв готування Time to prepare 10 хв пiдготовки Portions 6 порцiй
Егг-ног: різдвяна класика, або молочний коктейль «по-дорослому» stockcake
Хоч цей святковий напій чудово смакує без алкоголю до нього можна додати трохи рому та вина і зробити версію для дорослої вечірки.

Пропонуємо дещо поекспериментувати і додати неочікувані інгредієнти до класичного святкового напою. Він дещо нагадує всім відомий ґоґоль-моґоль, проте має особливий смак та аромат.

Порцій6
Енергетична цінність218 ккал
Бiлки4.1 г
Жири13.1 г
Вуглеводи21.2 г
Health Score Недостатній рівень

Інгредiєнти:

Кориця за смаком
Вершки 185 мл
Молоко 185 мл
Ром 100 мл
Бренді 100 мл
Мускатний горіх за смаком

Приготування

Крок 1

Покладіть цукор і корицю в каструлю з 1/2 склянки (125 мл) холодної води. Помішуйте на повільному вогні, поки цукор не розчиниться. 

Крок 2

Варіть на повільному вогні 1 хвилину, потім зніміть і охолодіть. Змішайте 100 мл сиропу в блендері з яйцями, вершками, молоком та алкоголем. 

Крок 3

Розлийте в коктейльні келихи з льодом і подавайте, посипавши мускатним горіхом.