Корисний бургер без борошна: фірмовий рецепт булочки від телеведучої
28 травня відзначають День бургера. І що найприємніше — відсвяткувати можуть усі, навіть ті, хто давно на здоровому харчуванні й майже забули, що таке фастфуд. Я, наприклад, дуже люблю побалувати себе чимось смачненьким, але водночас дбаю про самопочуття. Помітила, що після класичного бургера відчуваю важкість, ніби організм «вмикає аварійний режим». Тому вже давно адаптую фастфуд під себе — і він не менш смачний! Головне — підібрати правильні інгредієнти: цільнозернову булочку, пісне м'ясо або рослинну котлету, багато свіжих овочів і легкий соус на основі йогурту чи гірчиці. Смачно, ситно й без компромісів для здоров’я! Тож ділюся своїм фірмовим рецептом healthy-бургера — він перевірено працює і для тих, хто мріє про баланс. Інгредієнти розраховані на приготування однієї булочки з начинкою. Можна не боятися, сміливо подвоювати порцію та експериментувати з начинкою. Тож готуйте і насолоджуйтеся неповторним смаком, користю та заряджайтеся гарним настроєм на увесь день!
А ще не забудьте ввімкнути Новий канал: щочетверга о 20:00 — квіз-шоу Місто і село з Катею Олос та Андрієм Черепущаком.
Інгредiєнти для булочки:
Інгредiєнти для начинки:
Приготування
Збити в блендері яйце, йогурт і шпинат до однорідності. Додати інші інгредієнти (крім суміші насіння) і ще раз добре збити. Вилити тісто у форму, посипати зверху насінням.
Правова інформація. Ця стаття містить загальні відомості довідкового характеру і не повинна розглядатися як альтернатива рекомендаціям лікаря. NV не несе відповідальності за будь-який діагноз, поставлений читачем на основі матеріалів сайту. NV також не несе відповідальності за зміст інших інтернет-ресурсів, посилання на які присутні в цій статті. Якщо вас турбує стан вашого здоров’я, зверніться до лікаря.