Сирний омлет: рецепт сніданку з максимальним смаком
Інгредiєнти:
Приготування
Розбийте яйця в глечик і добре збийте виделкою. Посоліть суміш дрібкою солі. У середній сковороді з антипригарним покриттям розігрійте олію та вершкове масло на середньо-слабкому вогні. Як тільки масло почне пінитися, влийте яйця і нахиліть, щоб покрити дно сковороди. Лопаткою акуратно втягніть яйця з чотирьох точок, щоб у центрі утворилися складки.
Зробіть це один або два рази, а потім залиште яйця готуватися на повільному вогні на 2-3 хвилини, поки в середині не залишиться трохи сирого яйця. Посипте зверху сиром і за допомогою лопатки акуратно складіть омлет навпіл.
Вимкніть вогонь і дайте залишковому теплу зі сковорідки розтопити сир протягом 1 хвилини. Викладіть на тарілку та посипте чорним перцем, щоб подати до столу. Покладіть поруч бекон чи зелень, подавайте зі шматочками м'яса чи насолоджуйтеся зі свіжими овочами.