Сирний омлет: рецепт сніданку з максимальним смаком

Time to cook 5 хв готування Time to prepare 5 хв пiдготовки Portions 1 порцiя
Сирний омлет: рецепт сніданку з максимальним смаком Inst @roasterdeli
Використовуйте зрілий чедер для максимального сирного смаку у цьому простому та швидкому омлеті,який змінить уявлення про прісні сніданки.
Золотистий, м'який відкритий омлет з інтенсивним смаком витриманого чедеру чудово прикрасить ваш ранок. Ви можете додавати сюди бекон, більше сиру, якого мало не буває, в'ялені томати й зелень. Ранкова кава до цього сніданку смакуватиме надзвичайно добре. 
Порцій1
Енергетична цінність399 ккал
Бiлки18.8 г
Жири35.4 г
Вуглеводи1.2 г
Health Score Середній рівень

Приготування

Крок 1

Розбийте яйця в глечик і добре збийте виделкою. Посоліть суміш дрібкою солі. У середній сковороді з антипригарним покриттям розігрійте олію та вершкове масло на середньо-слабкому вогні. Як тільки масло почне пінитися, влийте яйця і нахиліть, щоб покрити дно сковороди. Лопаткою акуратно втягніть яйця з чотирьох точок, щоб у центрі утворилися складки.

Крок 2

Зробіть це один або два рази, а потім залиште яйця готуватися на повільному вогні на 2-3 хвилини, поки в середині не залишиться трохи сирого яйця. Посипте зверху сиром і за допомогою лопатки акуратно складіть омлет навпіл. 

Крок 3

Вимкніть вогонь і дайте залишковому теплу зі сковорідки розтопити сир протягом 1 хвилини. Викладіть на тарілку та посипте чорним перцем, щоб подати до столу. Покладіть поруч бекон чи зелень, подавайте зі шматочками м'яса чи насолоджуйтеся зі свіжими овочами.