Кусень до кави: рецепт яєчних кексів з беконом та овочами
Ці високобілкові яєчні закуски - чудовий сніданок на ходу. Їх можна приготувати заздалегідь і легко заморозити. Просто розігрійте в мікрохвильовій печі протягом 1 хвилини. У морозильній камері вони зберігатимуться протягом 3 місяців. Використовуйте силіконову форму не лише для того, щоб полегшити виймання, але й для того, щоб уникнути утворення пересмаженої скоринки, як у випадку з металевою формою. Крім того, водяна баня навколо форми утворює пару, яка делікатно готує яйця.
Інгредiєнти:
Приготування
Розігріти духовку до 180°C. Помістити силіконову форму для кексів у велику неглибоку жароміцну форму. Добре змастити порожнини форми для кексів.
Розподілити зелену цибулю, перець, шпинат і бекон між формами для кексів. Відставити в сторону. Вбити яйця в блендер і додати 2 сири.
Посолити, поперчити і збивати блендером протягом 20-30 секунд або поки суміш не стане однорідною і пишною. Повільно заповнити форму для мафінів на три чверті. Обережно влити окріп у неглибоку форму, приблизно на половину висоти. Випікати в центрі духовки протягом 25 хвилин або поки яйця достатньо не схопляться. Перед тим, як вийняти з форми, дати охолонути кілька хвилин.