Сніданок принцеси: рецепт нічної вівсянки Діани
Це був сніданок принцеси Діани майже щоранку: корисний, поживний, вишуканий і простий водночас.
Надзвичайно корисний, багатий на білок і поживні речовини, він був ідеальним початком напружених днів Принцеси Діани. Принцеса Уельська часто готувала прості страви, за словами її колишнього шеф-кухаря Даррена Макгреді. Він поділився рецептом на совєму Ютуб-каналі.
Порцій2
Енергетична цінність541 ккал
Бiлки11.5 г
Жири27.4 г
Вуглеводи70.4 г
Health Score
Високий рівень
Інгредiєнти:
Пластівці вівсяні
1 стакан
Апельсиновий сік
1 стакан
Грецький йогурт
1 стакан
Мед
1 ст. л.
Кориця
¼ ч.л.
Яблуко
½ шт.
Лимон, сік
1 шт.
Чорниця
1 стакан
Волоські горіхи
½ стакани
Приготування
Крок 1
Додайте апельсиновий сік до вівсянки, перемішайте, накрийте поліетиленовою плівкою і поставте в холодильник на ніч. Додайте грецький йогурт, мед (за смаком) і лимонний сік. Натріть яблуко на тертці, додайте до вівсянки і перемішайте. Додайте половину чорниці і перемішайте. Викладіть ложкою на тарілку і прикрасьте рештою чорниці та волоськими горіхами.