Королівський: рецепт улюбленого супу з пастернаку і яблук принцеси Діани
Однією з улюблених страв принцеси був ніжний крем-суп із пастернаку та яблук, який готував для неї королівський шеф-кухар Darren McGrady. Він згадує, як часто подавав цю страву принцесі під час ланчів у Кенсінгтонському палаці. «Цей суп завжди створював відчуття домашнього затишку, особливо у холодні дні» — говорить кухар. Якщо не знайдете пастернаку, його можна замінити на суміш моркви та селери. Для пікантнішого смаку додайте дрібку карі-порошку, поєднання спецій, яблук і пастернаку створить справжню гастрономічну магію. Суп добре смакує з житнім хлібом або хрусткими грінками з оливковою олією.
Інгредiєнти для основи
Приготування
Пастернак, яблука та цибулю почистьте та наріжте невеликими кубиками однакового розміру, щоб вони рівномірно зварилися. У каструлі розтопіть масло та злегка обсмажте цибулю до м’якості. Додайте пастернак та яблука, перемішайте. Залийте бульйоном, додайте коріандр, сіль і перець. Варіть на слабкому вогні 20 хв, поки овочі не стануть м’якими.
Перебийте суп у крем до оксамитової текстури. Якщо він здається занадто густим, додайте трохи бульйону. Додайте вершки та перемішайте. В окремій мисці у напівзбити вершки, обережно вмішайте пармезан і чебрець. У тарілку можна покласти кілька маленьких кубиків свіжого яблука для текстури. Зверху викласти ложку пармезанової пінки, яка красиво «розтане» у супі.