Суп-пюре з гарбуза: ідеальна страва для холодної осені
Гарбуз — дуже популярний овоч, який часто використовують для приготування супів і гарнірів, а також різноманітних десертів. Його цінують не тільки за смакові якості, але і за користь, адже гарбуз — овоч дієтичний, з великим вмістом клітковини і каротину. З нього можна готувати багато страв, зокрема супи. Для цього рецепту першої страви вам знадоюить один гарбуз розміром з великий грейпфрут.
Інгредiєнти:
Приготування
Гарбуз, картоплю і цибулю очистити, після чого нарізати на великі кубики і обсмажити в сотейнику на вершковому маслі. Коли овочі обсмажаться, слід залити їх водою на п’ять сантиметрів вище суміші і залишити тушкуватись.
Коли овочі стануть м’якими, необхідно перетворити їх на пюре за допомогою блендера.
Потім поставити на вогонь і поступово додавати плавлений сирок, даючи йому розчинитися. Додайте вершки, посоліть і поперчіть. При подачі можна прикрасити зеленню і сухариками.