Таких не куштували: рецепт запечених сирних галушок зі сливами в мультипечі без цукру
Польський рецепт галушок-булочок, які випікаються у мультипечі і чудово смакують із сезонними сливами. Притрусіть підсолоджувачем та корицею і смакуйте цей неймовірний десерт. Ви можете використовувати в рецепті жирний сир та цукор, але в оригіналі є замінник еритрол і знежирений сир.
Інгредiєнти:
Приготування
Розтопіть вершкове масло.
Сир розітріть виделкою. Додайте жовток, борошно, корицю, половину розтопленого масла і підсолоджувач. Вимішайте все в сирну масу.
Розріжте сливи навпіл, видаліть серцевину, наріжте кубиками та змішайте з еритритом і корицею.
З сирної маси сформуйте кульки, в центр покладіть сливи. Потім зліпіть тісто і сформуйте галушки.
Випікайте галушки у аерогрилі / мультипечі, розігрітій до 180 градусів, приблизно 20-30 хвилин, до утворення рум'яної скоринки. Змішайте корицю з підсолоджувачем.
Перекладіть галушки на тарілку і подавайте, поливши розтопленим вершковим маслом, що залишилося, і посипавши коричною присипкою.