Відкритий сендвіч з помідорами і буратою: рецепт розкішного бутерброда
Цей відкритий сендвіч з помідорами і буратою — яскрава літня страва, яка поєднує кремовий сир з соковитими скибочками стиглих помідорів. Пікантно-солодкий халапеньйо і запечений червоний перець додають яскравого смаку і легкої гостроти, яка врівноважує насиченість сиру.
Інгредiєнти:
Приготування
Покладіть 1 склянку запеченого червоного перцю і 8 скибочок халапеньйо на обробну дошку; дрібно наріжте разом до отримання грубої пасти. Перекладіть суміш у невелику миску. Додайте нарізаний базилік, 3 столові ложки олії, 2 чайні ложки оцту і ⅛ чайної ложки солі; перемішайте до однорідності.
Намажте приблизно 2 столові ложки перцевої суміші на кожну скибочку чіабати; зверху покладіть ½ склянки подрібненого салату і 2 скибочки помідора. Розподіліть нарізане авокадо і шматочки бурата між бутербродами; збризніть рештою перцевої суміші. Подавайте одразу.