Для поживного обіду: картопляний салат з медом та гірчицею
Картоплю називають другим хлібом. З неї можна приготувати що завгодно - додати в суп, їсти самостійно з м'ясом, рибою чи птицею, покришити в салат або спекти пиріг, а якщо сильно захотіти - перетворити в десерт. Дегкий смак картоплі робить її здатною поєднуватися з багатьма продуктами, тож варіацій страв існує безліч.
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати цей простий салат з картоплі з медово-гірчичною заправкою - його можна додати до стейка чи риби на грилі, подати з оселедцем або доповнити шматочками курячого філе для повноцінного обіду.
Інгредiєнти для основи
Інгредiєнти для соусу
Приготування
Розігрійте духовку до 200°C. Деко застеліть папером для випічки. Розкладіть мигдаль на підготовленому деку. Полийте медом. Посипте сіллю. Випікайте 6 хвилин або до золотистого кольору. Відставте до повного охолодження.
Помістіть картоплю у велику каструлю. Залийте водою. Доведіть до кипіння на сильному вогні. Зменшіть вогонь до середнього. Готуйте 14 хвилин або поки картопля не стане м’якою.
Щоб приготувати медово-гірчичну заправку, помістіть гірчицю, мед, олію та оцет у велику миску. Збийте, поки добре не з’єднається.
Додайте картоплю до заправки в миску з огірком, шніт-цибулею та цибулею-шалот. Обережно перемішайте, щоб з’єднати.
Перекладіть картопляну суміш у миску. Крупно наріжте мигдалеву суміш. Посипте для подачі.