Справжня магія. Брауні в сковороді на швидку руку - простий рецепт і смачніше, ніж ресторані
Для надзвичайно вишуканого шоколадного смаку використовуйте чистий розтоплений шоколад і какао-порошок. Ви можете приготувати брауні з будь-яким з них або з обома. Отримані брауні неймовірно насичені та мають глибокий, інтенсивний шоколадний смак.
Для розтопленого шоколаду подрібніть плитку гіркого шоколаду (60% какао) вагою 113 г. Напівсолодкий шоколад (56% какао) також підійде. А що стосується какао-порошку, то хоча ви можете використовувати несолодкий натуральний какао-порошок у цьому брауні на сковороді, краще використовувати какао-порошок, оброблений за голландською технологією, для глибшого та ніжнішого шоколадного смаку.
Брауні на сковороді випікається приблизно півгодини; варто уникати перепікання, тому виймайте його, коли краї підрум’яняться, а середина майже готова, але все ще досить м’яка.
Інгредiєнти:
Приготування
У середній каструлі, поставленій на середній вогонь, змішайте та розтопіть масло, олію, шоколад і цукор, доки вони не розтануть і не стануть однорідними, приблизно 5 хвилин. Вилийте суміш у велику миску та збийте вінчиком, щоб переконатися, що вона повністю однорідна і не зерниста. Залиште трохи охолоджуватися на 5 хвилин.
Розігрійте духовку до 175°C. Злегка змастіть олією чавунну сковороду діаметром 25 см.
Додайте яйця та ваніль у миску з розтопленим шоколадом і збивайте вінчиком до однорідності. Додайте какао-порошок, борошно та сіль. Після змішування додайте 1 склянку шоколадних дропсів.
Вилийте тісто на підготовлену сковороду та посипте зверху рештою 2 столових ложок шоколадних дропсів. Випікайте 30–36 хвилин або доки зубочистка, вставлена в центр, не вийде з кількома вологими крихтами. Не пропікайте тісто, інакше воно стане тягучим усередині.
Дайте брауні на сковороді охолонути протягом 5 хвилин перед подачею.