Справжня магія. Брауні в сковороді на швидку руку - простий рецепт і смачніше, ніж ресторані

Time to cook 40 хв готування Time to prepare 20 хв пiдготовки Portions 8 порцiй
Справжня магія. Брауні в сковороді на швидку руку - простий рецепт і смачніше, ніж ресторані NV via ChatGPT
Скористайтеся цим рецептом, щоб приготувати тісто для брауні з насиченим шоколадом, яке ідеально випікається на сковороді, придатній для використання в духовці. Вам знадобиться лише 1 година, щоб отримати тепле та вишукано насичене тісто.

Для надзвичайно вишуканого шоколадного смаку використовуйте чистий розтоплений шоколад і какао-порошок. Ви можете приготувати брауні з будь-яким з них або з обома. Отримані брауні неймовірно насичені та мають глибокий, інтенсивний шоколадний смак.

Для розтопленого шоколаду подрібніть плитку гіркого шоколаду (60% какао) вагою 113 г. Напівсолодкий шоколад (56% какао) також підійде. А що стосується какао-порошку, то хоча ви можете використовувати несолодкий натуральний какао-порошок у цьому брауні на сковороді, краще використовувати какао-порошок, оброблений за голландською технологією, для глибшого та ніжнішого шоколадного смаку. 

Брауні на сковороді випікається приблизно півгодини; варто уникати перепікання, тому виймайте його, коли краї підрум’яняться, а середина майже готова, але все ще досить м’яка. 

Порцій8
Енергетична цінність641 ккал
Бiлки7.9 г
Жири36.3 г
Вуглеводи74.9 г
Health Score Викликає стривоженість

Приготування

Крок 1

У середній каструлі, поставленій на середній вогонь, змішайте та розтопіть масло, олію, шоколад і цукор, доки вони не розтануть і не стануть однорідними, приблизно 5 хвилин. Вилийте суміш у велику миску та збийте вінчиком, щоб переконатися, що вона повністю однорідна і не зерниста. Залиште трохи охолоджуватися на 5 хвилин.

Крок 2

Розігрійте духовку до 175°C. Злегка змастіть олією чавунну сковороду діаметром 25 см.

Крок 3

Додайте яйця та ваніль у миску з розтопленим шоколадом і збивайте вінчиком до однорідності. Додайте какао-порошок, борошно та сіль. Після змішування додайте 1 склянку шоколадних дропсів.

Крок 4

Вилийте тісто на підготовлену сковороду та посипте зверху рештою 2 столових ложок шоколадних дропсів. Випікайте 30–36 хвилин або доки зубочистка, вставлена ​​в центр, не вийде з кількома вологими крихтами. Не пропікайте тісто, інакше воно стане тягучим усередині.

Крок 5

Дайте брауні на сковороді охолонути протягом 5 хвилин перед подачею.

Три прості кроки: як готувати хліб у хлібопічці
Три прості кроки: як готувати хліб у хлібопічці
Time to cook 40 хв
В одному посуді (one pot)
Ароматний і простий. Медовик зі сметанним кремом - ідеальні пропорції та ніжність
Ароматний і простий. Медовик зі сметанним кремом - ідеальні пропорції та ніжність
Time to cook 3 год
Страва
Солодкий краффін з журавлиною: вишуканий великодній рецепт для гурманів
Солодкий краффін з журавлиною: вишуканий великодній рецепт для гурманів
Time to cook 1 год
Великдень
Рецепт житнього хліба від пекаря Ігоря Лаврешина
Рецепт житнього хліба від пекаря Ігоря Лаврешина
Time to cook 1 год
Випічка
Вишуканий яблучний торт: бюджетний варіант
Вишуканий яблучний торт: бюджетний варіант
Time to cook 1 год 30 хв
Яблучні пироги і пляцки
Як піца, тільки ельзаська. Фламмкухен на хрусткому тісті - ідеально до Рислінгу
Як піца, тільки ельзаська. Фламмкухен на хрусткому тісті - ідеально до Рислінгу
Time to cook 50 хв
Піца
Нічого зайвого. Простий йогуртовий пиріг, з яким справиться навіть кухар-початківець
Нічого зайвого. Простий йогуртовий пиріг, з яким справиться навіть кухар-початківець
Time to cook 1 год
Сніданки
П'яна Вишня: Рецепт улюбленого шоколадно-ягідного торта, який завжди виходить
П'яна Вишня: Рецепт улюбленого шоколадно-ягідного торта, який завжди виходить
Time to cook 7 год
Торти
Ба́фра-піде з баклажанами: турецький човник смаку без м’яса
Ба́фра-піде з баклажанами: турецький човник смаку без м’яса
Time to cook 30 хв
Випічка
Черешня по-французьки: сільський пиріг Клафуті від шефа
Черешня по-французьки: сільський пиріг Клафуті від шефа
Time to cook 40 хв
Пироги