Коржик із тунцем і оливками: італійська страва у вас вдома

Time to cook 20 хв готування Time to prepare 10 хв пiдготовки Portions 4 порцiї
Коржик із тунцем і оливками: італійська страва у вас вдома Канал Дім
Цей корисний коржик прекрасно смакуватиме на сніданок, вечерю чи в будь-яку іншу пору дня. Покладіть його в ланч-бокс на роботу чи школу, якщо ваші діти люблять оливки і вони будуть в захваті.

У цій страві дуже багато корисних елементів, які потрібні нашому організму, тож готуйте оригінальний сніданок власноруч.

Порцій4
Енергетична цінність904 ккал
Бiлки39.6 г
Жири56.2 г
Вуглеводи61.7 г
Health Score Середній рівень

Приготування

Крок 1 - Готуємо соус:

Часник подрібнити й обсмажити на пательні на оливковій олії, ввести пасату. Додати італійські трави, сіль, білий перець і орегано. Помішуючи, дати соусу загуснути.

Крок 2 - Нарізаємо решту інгредієнтів:

Оливки нарізати кружечками, моцарелу – слайсами, черрі – половинками.  

Крок 3 - Готуємо коржик:

Розкачати тісто, викласти його на деко, зробити бортики та намастити середину томатним соусом. Викласти на тісто тунець, оливки, маслини, помідори черрі та моцарелу. Випікати у духовці за температури 180 градусів. Подаючи до столу, прикрасити коржик листочками базиліку та посипати тертим пармезаном. Смачного!