Коржик із тунцем і оливками: італійська страва у вас вдома
Цей корисний коржик прекрасно смакуватиме на сніданок, вечерю чи в будь-яку іншу пору дня. Покладіть його в ланч-бокс на роботу чи школу, якщо ваші діти люблять оливки і вони будуть в захваті.
У цій страві дуже багато корисних елементів, які потрібні нашому організму, тож готуйте оригінальний сніданок власноруч.
Порцій4
Енергетична цінність904 ккал
Бiлки39.6 г
Жири56.2 г
Вуглеводи61.7 г
Health Score
Середній рівень
Інгредiєнти:
Листкове тісто
500 г
Тунець у власному соку
2 банки
Сир моцарела
2 шт.
Томати чері
10 шт.
Пармезан
100 г
Томати (помідори)
100 г
Маслини без кісточки
20 шт.
Базилік свіжий
за смаком
Оливкова олія
за смаком
Часник
1 зубчик
Орегано
за смаком
Приправа «Італійські трави»
за смаком
Сіль
за смаком
Перець білий мелений
за смаком
Приготування
Крок 1 - Готуємо соус:
Часник подрібнити й обсмажити на пательні на оливковій олії, ввести пасату. Додати італійські трави, сіль, білий перець і орегано. Помішуючи, дати соусу загуснути.
Крок 2 - Нарізаємо решту інгредієнтів:
Оливки нарізати кружечками, моцарелу – слайсами, черрі – половинками.
Крок 3 - Готуємо коржик:
Розкачати тісто, викласти його на деко, зробити бортики та намастити середину томатним соусом. Викласти на тісто тунець, оливки, маслини, помідори черрі та моцарелу. Випікати у духовці за температури 180 градусів. Подаючи до столу, прикрасити коржик листочками базиліку та посипати тертим пармезаном. Смачного!