Кучуфлі: рецепт домашніх трубочок з начинкою зі згущеного молока

Time to cook 10 хв готування Time to prepare 30 хв пiдготовки Portions 6 порцiй
Кучуфлі: рецепт домашніх трубочок з начинкою зі згущеного молока Inst @cuchuflidonenic
Кучуфлі - це назва традиційного чилійського десерту, який готують на кожний день і на свята. Він простий, красивий, і зрозумілий. Особливо, якщо ви любите хрусткі вафельні трубочки.

Ці хрусткі трубочки випікають і продають повсюди в Чилі. Тісто для кучуфлі приблизно таке ж, як і для вафельних ріжків для морозива. Начинка з манхару (чилійська назва популярної південноамериканської карамельної пасти дульсе де лече) надає трубочці певної щільності, а шоколад робить смачний хрусткий зовнішній шар. Назва кучуфлі, ймовірно, походить від слова "cuchufleta", що означає дотеп або жарт. Можливо, тому що іноді трубочки наповнювали лише на кінчиках, залишаючи середину порожньою.
Якщо випікати занадто довго, і їх важко згортати, занадто швидко - тісто не пропікається належним чином. Можна було б зробити це печиво у вафельниці, як роблять кучуфлі пекарі на розі вулиць в Сантьяго. Вони підрум’яняться рівномірніше, і це полегшить згортання. Цікаво, що зв'язка кучуфлі, перев'язана гарною стрічкою, є популярною альтернативою святковому торту в Чилі. 

Порцій6
Енергетична цінність298 ккал
Бiлки4.1 г
Жири14.4 г
Вуглеводи38.1 г
Health Score Недостатній рівень

Приготування

Крок 1

Для приготування начинки з манхару / дульсе де лече, помістіть закриту банку згущеного молока в каструлю з водою. Переконайтеся, що банка майже повністю занурена. Доведіть воду до кипіння. Етикетка відклеїться, обережно вийміть її з води. Залиште кип'ятити на слабкому вогні під кришкою приблизно 3 години. Переконайтеся, що в каструлі достатньо води, і при необхідності доливайте. Вийміть з каструлі та дайте повністю охолонути.  

Крок 2

Збийте яєчні білки з цукровою пудрою міксером до утворення піни. додати масло Розтопіть масло і дайте трохи охолонути, потім влийте в суміш. Всипте до яєць борошно та сіль. Додайте ванільний екстракт у тісто, накрийте та залиште відпочити при кімнатній температурі приблизно на 20 хвилин.

Крок 3

Розігрійте духовку до 175°C. Застеліть деко пергаментним папером. Злегка змастіть пергаментний папір олією і викладіть на нього дві столові ложки тіста. Залиште великий простір між ними. За допомогою палетки розподіліть тісто у 2 прямокутники приблизно 12 x 10 см. Випікати в середині духовки приблизно 8 хвилин, до дуже світло-коричневого кольору. Поверніть деко на півдорозі, вийміть із духовки і, використовуючи олівець, одразу скрутіть із довгого боку в маленький рулетик. Дати повністю охолонути.

Крок 4

Наповніть охолоджені булочки дульсе де лече, використовуючи кондитерський мішок з маленьким отвором. Розтопіть шоколад, дайте трохи охолонути та покрийте печиво. Дайте стекти та застигнути на решітці. Смакуйте, коли охолоне.

Протеїнове печиво зі шматочками шоколаду: корисний та швидкий рецепт
Протеїнове печиво зі шматочками шоколаду: корисний та швидкий рецепт
Time to cook 10 хв
Печиво
Меренговий рулет з полуницею: рецепт без вершків з м'ятним цукром
Меренговий рулет з полуницею: рецепт без вершків з м'ятним цукром
Time to cook 50 хв
Тістечка
Чизкейк: рецепт зі смаком тирамісу на основі печива Марія
Чизкейк: рецепт зі смаком тирамісу на основі печива Марія
Time to cook 45 хв
Італійська
Хрустка та просочена: рецепт медової пахлави з волоським горіхом
Хрустка та просочена: рецепт медової пахлави з волоським горіхом
Time to cook 1 год 20 хв
Турецька
Можна їсти одразу або потім. Рецепт німецької консервації з яблук на зиму - апфельмус
Можна їсти одразу або потім. Рецепт німецької консервації з яблук на зиму - апфельмус
Time to cook 35 хв
Десерти
Чом-чом: рецепт молочних тістечок із Бангладешу
Чом-чом: рецепт молочних тістечок із Бангладешу
Time to cook 12 хв
Тістечка
Вівсяні батончики з яблуками, грушами та бананами: рецепт на кожний день
Вівсяні батончики з яблуками, грушами та бананами: рецепт на кожний день
Time to cook 1 год 5 хв
Солодкі запіканки
Шоколадна ковбаса по-литовськи: рецепт ароматного тінгінісу
Шоколадна ковбаса по-литовськи: рецепт ароматного тінгінісу
Time to cook 5 хв
Десерти
Швидкий рецепт домашньої халви з манки та горіхів
Швидкий рецепт домашньої халви з манки та горіхів
Time to cook 2 год
Десерти
Рупмаізес картоюмс: Латвійський вишуканий трайфл з чорного хліба
Рупмаізес картоюмс: Латвійський вишуканий трайфл з чорного хліба
Time to cook 9 хв
Десерти