Вівсяні батончики з яблуками, грушами та бананами: рецепт на кожний день
Ці батончики, наповнені насінням та вівсом, підсолоджені фініками, яблуком, грушею та бананом, чудово підходять для ланчбоксів або щоб тримати їх під рукою, коли вам потрібен енергійний перекус. Вони зберігатимуться в герметичному контейнері до чотирьох днів.
Інгредiєнти:
Приготування
Розігрійте духовку до 175°C/150°C (з обдувом)/газова 3. Застеліть форму для випікання розміром 20x20 см пергаментним папером. Додайте фініки (6 шт.) у каструлю разом з 2 ч. л. води і нагрівайте протягом 3-4 хвилин, розминаючи дерев’яною ложкою.
Додайте масло (75 г), сироп (3 ст. л.), нарізані яблука (2 шт.), грушу (1 шт.) та корицю (1 ч. л.) і готуйте, поки масло не розтопиться, а фрукти трохи не розм'якнуть. Зніміть з вогню і розімніть банан (2 шт.). Додайте вівсяні пластівці (250 г) та родзинки (100 г). Викладіть суміш у підготовлену форму. Випікайте протягом 55 хвилин, до золотистого кольору. Дайте охолонути, потім вийміть з форми і наріжте на 12 квадратів.