Курячий суп з каррі та капустою: полуденний заряд бадьорості

Time to cook 40 хв готування Time to prepare 20 хв пiдготовки Portions 4 порцiї
Курячий суп з каррі та капустою: полуденний заряд бадьорості stockcake
Якщо вам потрібно поповнити енергетичний ресурс, то спробуйте цей курячий суп із карі та капустою. Він містить 27 грамів білка, який допоможе вам почуватися ситими до самої вечері.

Страва містить багато води, а для підтримання рівня енергії дуже важливо залишатися зволоженим. Також корисні овочі: капусту, моркву та картоплю. Порошок мадраського карі надає курячому супу трохи пікантності, але за бажанням, ви можете використовувати м'який порошок карі.

Порцій4
Енергетична цінність495 ккал
Бiлки34.7 г
Жири24 г
Вуглеводи34.9 г
Health Score Достатній рівень

Приготування

Крок 1

У середній мисці змішати курячі стегенця, порошок карі та 1 столову ложку імбиру. Втерти приправи в куряче м'ясо. Дати постояти при кімнатній температурі 10 хвилин. Тим часом розігріти олію у великій голландській печі або великій каструлі на середньому вогні. Додати капусту і моркву; готувати, часто помішуючи, до розм'якшення, приблизно 5 хвилин. Додайте решту 1 столову ложку імбиру; готуйте, постійно помішуючи, до появи аромату, приблизно 1 хвилину. 

Крок 2

Додати бульйон, картоплю, сіль і приправлену курку. Довести до кипіння на середньому вогні. Зменшити вогонь до середнього, щоб підтримувати кипіння. Накрити кришкою і варити, не помішуючи, поки картопля не стане м'якою, а курка не буде легко розрізатися виделкою, приблизно 15 хвилин. Вийняти курку на обробну дошку і нарізати на невеликі шматочки. Повернути в суп. Всипати горошок і лимонний сік. За бажанням прикрасити кінзою і подавати гарячим до столу. Смачного!