Курячий суп з каррі та капустою: полуденний заряд бадьорості
Страва містить багато води, а для підтримання рівня енергії дуже важливо залишатися зволоженим. Також корисні овочі: капусту, моркву та картоплю. Порошок мадраського карі надає курячому супу трохи пікантності, але за бажанням, ви можете використовувати м'який порошок карі.
Інгредiєнти:
Приготування
У середній мисці змішати курячі стегенця, порошок карі та 1 столову ложку імбиру. Втерти приправи в куряче м'ясо. Дати постояти при кімнатній температурі 10 хвилин.
Тим часом розігріти олію у великій голландській печі або великій каструлі на середньому вогні. Додати капусту і моркву; готувати, часто помішуючи, до розм'якшення, приблизно 5 хвилин. Додайте решту 1 столову ложку імбиру; готуйте, постійно помішуючи, до появи аромату, приблизно 1 хвилину.
Додати бульйон, картоплю, сіль і приправлену курку. Довести до кипіння на середньому вогні. Зменшити вогонь до середнього, щоб підтримувати кипіння. Накрити кришкою і варити, не помішуючи, поки картопля не стане м'якою, а курка не буде легко розрізатися виделкою, приблизно 15 хвилин. Вийняти курку на обробну дошку і нарізати на невеликі шматочки. Повернути в суп. Всипати горошок і лимонний сік. За бажанням прикрасити кінзою і подавати гарячим до столу. Смачного!