Рецепт пасти з буратою, чері та шпинатом: ідеально білкова страва
Інгредiєнти:
Приготування
Доведіть до кипіння велику каструлю з водою. Відваріть макарони відповідно до інструкцій на упаковці. Залиште 1/2 склянки води з відвареної пасти; решту злийте і відставте каструлю вбік.
Тим часом розігрійте олію у великій сковороді з високими бортиками на середньому вогні. Додайте часник, італійську приправу та подрібнений червоний перець; готуйте, часто помішуючи, до появи аромату, 1-2 хвилини.
Додайте помідори; готуйте, періодично помішуючи, поки помідори не лопнуть і не стануть соковитими, 8-10 хвилин. Посоліть і поперчіть. Зніміть з вогню.
Додайте макарони та відстояну воду до томатної суміші в сковорідці, перемішайте. Додайте шпинат і базилік, перемішуючи. Поверніть на середній вогонь і готуйте, часто помішуючи, поки макарони не покриються соусом, а шпинат не зів'яне, приблизно 2 хвилини.
Бурату розірвіть руками на шматочки і акуратно перемішайте з сумішшю. Розділіть на 4 тарілки; за бажанням прикрасьте додатково базиліком. Подавайте негайно.