Рецепт салату з овочами та лососем до святкового столу

Time to cook 5 хв готування Time to prepare 5 хв пiдготовки Portions 4 порцiї
Ця легка і дуже ароматна закуска чудово поєднається з калорійними святковими стравами та стане окрасою будь-якого сімейного застілля.
У програмі Ранок Вдома на каналі Дім відома акторка і телеведуча Лілія Ребрик розповіла, що обовʼязково подає до святкового столу. Рецепт оригінального салату — з лососем у медово-гірчичному соусі. Звучить дуже вишукано, а готується неймовірно просто.
Порцій4
Енергетична цінність238 ккал
Бiлки13.2 г
Жири15.2 г
Вуглеводи13.8 г
Health Score Достатній рівень

Інгредiєнти для приготування салату:

Авокадо 1 шт.
Огірок 1 шт.

Інгредiєнти для заправки:

Гірчиця 1 ч.л.
Мед 1 ст. л.
Лимон, сік 3 ст. л.
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком

Приготування

Крок 1

Слабосолений лосось нарізати тонкими скибочками або кубиком. Авокадо почистити, нарізати кубиком і скропити лимонним соком. Огірок нарізати тонкими слайсами, а помідори черрі розрізати навпіл.

Крок 2

Для заправки змішати мед, гірчицю, лимонний сік і оливкову олію. Додати сіль і перець за смаком і ретельно перемішати.


Крок 3

На тарілку викласти листя салату. Зверху розподілити лосось, огірки, помідори та авокадо. Скропити салат медово-гірчичною заправкою, посипати кунжутом і одразу подавати до столу! Смачного!