Середземноморський салат з моцарелою та інжиром: рецепт, коли потрібно швидко і розкішно
Якщо ви хочете зробити це більш суттєвим, ви можете подати трохи прошуто або хамону серрано до нього.
Навіть якщо ви раніше не чули про таке порівняння, його потрібно випробувати. Вершкова моцарела, ароматний інжир, хрусткі горішки та базилік, який надасть свіжості. Так, це чудовий вибір до основної страви, або як стартер для початку вечора. Готуйте та насолоджуйтеся.
Порцій6
Енергетична цінність139 ккал
Бiлки2.1 г
Жири12.7 г
Вуглеводи5.6 г
Health Score
Високий рівень
Інгредiєнти:
Спаржева квасоля
200 г
Інжир
6 шт.
Цибуля шалот
1 шт.
Сир моцарела
1 шт.
Фундук
50 г
Базилік свіжий
1 жменя
Оцет бальзаміко
3 ст. л.
Інжир
1 ст. л.
Олія оливкова extra virgin
3 ст. л.
Приготування
Крок 1
У великій каструлі з підсоленою водою бланшуйте квасолю протягом 2-3 хвилин. Злийте воду, промийте холодною водою, потім висушіть на кухонному папері. Розкладіть на тарілці. Зверху викладіть інжир, шалот, моцарелу, лісові горіхи та базилік.
Крок 2
У невеликій мисці або банці з кришкою додайте оцет, інжирний джем, оливкову олію та трохи приправ. Добре збовтайте і полийте салат безпосередньо перед подачею на стіл.