Повітряний і ніжний. Закритий яблучний пиріг із ванільним кремом - готується дуже просто
Тут на вас чекає багатошарова насолода без метушні. Все, що вам потрібно, це листкове тісто і крем, і ви пливете в кулінарному еквіваленті дев'ятої хмари.
У цьому рецепті також чудово підійде раніше приготоване яблучне пюре - апфельмус.
Інгредiєнти для
Приготування
Змішайте порошок пудингу з 2/3 яблучного соку і цукром. Сік, що залишився, доведіть до кипіння.
Для шару пудингу нагрійте молоко з половиною вершків.
В окремій мисці змішайте вершки, що залишилися, цукор, яєчний жовток, крохмаль і сіль. Вмішайте суміш у кипляче молоко. Дати всьому покипіти близько 2 хвилин, помішуючи. Відкладіть пудинг убік і трохи остудіть.
Розігрійте духовку до 180 °C (верхній/нижній нагрів).
Розкачайте листкове тісто і вистеліть ним форму для тарта.
Рівномірно розподіліть шар яблучного пюре по тісту. Тепер акуратно вилийте зверху суміш для пудингу. Слідкуйте, щоб вони не змішалися. За необхідності додайте суміш у тісто маленькою ложкою.
Випікайте пиріг у духовці 35-45 хвилин, поки шар пудингу не стане золотисто-коричневим. Перед подачею посипте торт цукровою пудрою.