Яєчня в чашці: рецепт омлету з мікрохвильовки

Time to cook 2 хв готування Time to prepare 5 хв пiдготовки Portions 1 порцiя
Яєчня в чашці: рецепт омлету з мікрохвильовки VladislavChusov/depositphotos.com
Приготувати яєчню в чашці це легко і настільки універсально, що ви можете додати практично все, що є у вашому холодильнику!

Якщо омлет на пательні у вас має вигляд урагану яєць, що пронісся плитою, тодів варто спробувати новий метод. Яєчня у мікрохвильовці може вийти не менш смачною та різноманітною. До прикладу спробуйте з шинкою, швейцарською ковбасою та спаржею! А може, із замороженими овочами, нарізаним перцем і цибулею. Ви навіть можете доповнити його соусом для піци та пепероні. Цей омлет ніби маленька піца повна білків, яку захочеться їсти щоранку.

Порцій1
Енергетична цінність332 ккал
Бiлки20.7 г
Жири26.8 г
Вуглеводи1.5 г
Health Score Високий рівень

Інгредiєнти:

Сир рикота 2 ст. л.
Пармезан 2 ст. л.
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком
Орегано за смаком

Приготування

Крок 1

Змастіть внутрішню поверхню безпечної для мікрохвильової печі чашки вершковим маслом. Розбийте яйця в чашку і викладіть зверху сир рикота, помідори і базилік; приправте сіллю, перцем і орегано.

Крок 2

Готуйте в мікрохвильовій печі 1 хвилину; перемішайте і продовжуйте готувати з 15-секундними інтервалами, до повної готовності, ще приблизно 1 хвилину. Посипте яєчню сиром пармезан.