Яєчня в чашці: рецепт омлету з мікрохвильовки
Якщо омлет на пательні у вас має вигляд урагану яєць, що пронісся плитою, тодів варто спробувати новий метод. Яєчня у мікрохвильовці може вийти не менш смачною та різноманітною. До прикладу спробуйте з шинкою, швейцарською ковбасою та спаржею! А може, із замороженими овочами, нарізаним перцем і цибулею. Ви навіть можете доповнити його соусом для піци та пепероні. Цей омлет ніби маленька піца повна білків, яку захочеться їсти щоранку.
Інгредiєнти:
Приготування
Змастіть внутрішню поверхню безпечної для мікрохвильової печі чашки вершковим маслом. Розбийте яйця в чашку і викладіть зверху сир рикота, помідори і базилік; приправте сіллю, перцем і орегано.
Готуйте в мікрохвильовій печі 1 хвилину; перемішайте і продовжуйте готувати з 15-секундними інтервалами, до повної готовності, ще приблизно 1 хвилину. Посипте яєчню сиром пармезан.