Запечена вівсянка: як приготувати цей сніданок якнайсмачніше
Цей простий рецепт пропонує два чудові топінги, щоб зробити ваш сніданок у вихідні особливо вишуканим. Корисний, ситний і ідеальний для тих зайнятих ранків, коли вам все одно хочеться побалувати себе. Ми включили два варіанти подачі, але не соромтеся проявити творчість.
Інгредiєнти для основи
Інгредiєнти для додатково
Приготування
Розігрійте духовку до 200°C/180°C з вентилятором/газова 6. Змішайте вівсяні пластівці (100 г), банан (1), кленовий сироп (2 ст. л.), розпушувач (1 ч. л.) і яйце (1) в мисці. Змастіть форму для випікання діаметром 20 см невеликою кількістю масла або олії та вилийте вівсяну суміш у форму. Випікайте протягом 30 хвилин або до золотистого кольору зверху. Дайте трохи охолонути, потім розріжте на 4 частини, готові до ваших начинок.
Розігрійте заморожену чорницю (100 г) на сковороді. Подавайте запечені вівсяні пластівці з порцією лимонно-лаймового йогурту (за потреби) та ложкою чорниці, потім полийте кленовим арахісовим маслом (за потреби) і додайте нарізані банани (за потреби). Посипте сумішшю для ягідного смаку (за потреби).