Кіш з копченим філе: рецепт обіду з усього готового
Кіш - це дуже універсальний пиріг, який легко можна приготувати із залишків після свят, які у вас є в холодильнику.
Просто заморожене тісто, просто овочі, сир, курка та заливка... оптимізуйте та урізнобарвлюйте цей рецепт тим, що знайдеться у запасах. А поєднавши, смакуйте вишуканий кіш, або відкритий пиріг, яким можна наситити себе та родину. Рецептом поділилася фуд-блогерка Анна в Інстаграм.
Порцій4
Енергетична цінність924 ккал
Бiлки45.4 г
Жири58.5 г
Вуглеводи58.1 г
Health Score
Середній рівень
Інгредiєнти:
Листкове тісто дріжджове
500 г
Цибуля ріпчаста
½ шт.
Копчена куряча грудка
350 г
Часник
1 зубчик
Сир твердий
100 г
Томати чері
11 шт.
Сир фета
50 г
Яйця курячі
3 шт.
Вершки
150 мл
Сіль
1 щіпка
Орегано
1 щіпка
Приготування
Крок 1
Розморожене тісто розкачуємо, розподіляємо по формі, в мене 26 см, злегка можна наколоти його вилкою і кладемо в холодильник.
Крок 2
Підсмажуємо цибулю, додаємо перець, часник, тушкуємо ще ~ 10 хв до готовності перцю. Кубиком нарізаємо копчене філе, натираємо сир і зʼєднуємо інгредієнти для заливки.
Крок 3
На тісто викладаємо підсмажені овочі, зверху куряче філе, твердий сир, заливаємо заливкою, додаємо чері і сир фета зверху. Випікаємо кіш при 180 градусах - 50 хвилин. Смачного!