Німецьке різдвяне печиво на сметані: ніжне та ароматне свято на тарілці
Якщо ви плануєте поласувати на Різдвяні свята смачною випічкою та хочете здивувати нею найрідніших, тоді ці рецепти саме для вас. Ви не витратите багато часу, а гарантовано отримаєте справжнє гастрологічне задоволення. Випічка своїми руками — це ідеальний подарунок, якщо збираєтесь в гості у різдвяно-новорічний період, який ще називають Адвентом. Приносити або дарувати виготовлене власноруч печиво — це найкраще висловлення дружніх почуттів та поваги. Хоч це печиво смакує в будь-яку пору року, воно є чудовим різдвяним подарунком. Його дуже легко скласти разом, воно добре зберігається в закритому контейнері або пакеті.
Таке печиво ідеально смакуватиме з чашкою кави або гарячого шоколаду. Посипте його цукровою пудрою для святкового вигляду. Зберігайте у формі для печива; воно залишатиметься свіжим кілька днів. У кожного є свої улюблені рецепти різдвяного печива — від абсолютної класики до нещодавно відкритих для себе. Та вибрати найкращі вкрай нелегко. Пекти печиво, як правило, завжди подобається дітям, оскільки вони можуть старанно допомагати вирізати, випікати та прикрашати його з батьками, а потім і поласувати ним.
Інгредiєнти:
Приготування
Розкачайте тісто на посипаній борошном поверхні до товщини приблизно 0,5 см. Виріжте печиво формочкою та викладіть його на деко, застелене пергаментним папером.
За бажанням, злегка посипте печиво цукром або сумішшю кориці та цукру. Випікайте 12–15 хвилин до золотисто-коричневого кольору. Дайте повністю охолонути на решітці.