"Пиріжечок": рецепт вишневих мак-пирогів в аерогрилі
Як і в McDonalds, начинка буде гарячою, тому дайте їй охолонути, перш ніж кусати. Ці гарячі "пиріжечки" ідеальні літні ласощі, які легко приготувати вдома з готового тіста, або ж приготованого власноруч. Куштуйте з ванільним морозивом.
Інгредiєнти для начинки
Інгредiєнти для тіста
Приготування
Змішайте борошно, сіль, яйце і воду у великій мисці. Викладіть тісто на велику дошку, присипану борошном, і замішуйте приблизно 3 хвилини або до повного змішування інгредієнтів. Покладіть тісто в чисту миску і накрийте поліетиленовою плівкою. Залиште на 30 хвилин.
Після того як тісто відпочине, дістаньте його з миски і замішуйте протягом 3 хвилин. Потім розділіть тісто на 2 частини. Розкачайте кожну частину в тонкий прямокутник товщиною приблизно ⅛ дюйма. Візьміть металеву лінійку або щось з прямим краєм і обріжте всі боки, щоб прямокутник мав прямі краї. Потім відміряйте квадрати розміром 6x6 дюймів і, використовуючи лінійку, виріжте квадрати. З кожної партії тіста вийде 4 квадрати. Присипте квадрати кукурудзяним крохмалем, щоб вони не злипалися.
У великій мисці змішайте вишні, цукор, кукурудзяний крохмаль, лимонний сік, ваніль і мигдальний екстракт, поки все не буде добре перемішано. Накрийте начинку і поставте в холодильник, поки розкатуєте тісто для пирога (або на 24 години). Намажте легким збитим вершковим сиром середину тіста.
Зверху викладіть начинку для вишневого пирога без додавання цукру. Складіть два кути по діагоналі один до одного до середини обертового рулету, щоб закрити кінці, а потім скрутіть, як яєчний рулет. Рулет не повинен бути тугим. Помістіть у аерогриль на 9 хвилин при температурі 160*.