"Пиріжечок": рецепт вишневих мак-пирогів в аерогрилі

Time to cook 15 хв готування Time to prepare 20 хв пiдготовки Portions 8 порцiй
"Пиріжечок": рецепт вишневих мак-пирогів в аерогрилі Inst @jmcottagefoods
Цей рецепт не вимагає складних зусиль, він легкий та швидкий. А ще приємніше, що не потрібно вимивати купу посуду від олії опісля.

Як і в McDonalds, начинка буде гарячою, тому дайте їй охолонути, перш ніж кусати. Ці гарячі "пиріжечки" ідеальні літні ласощі, які легко приготувати вдома з готового тіста, або ж приготованого власноруч. Куштуйте з ванільним морозивом. 

Порцій8
Енергетична цінність212 ккал
Бiлки4.2 г
Жири1 г
Вуглеводи45.4 г
Health Score Недостатній рівень

Інгредiєнти для начинки

Лимон, сік 1 ст. л.
Вишня 4 ½ стакани
Цукор 135 г

Інгредiєнти для тіста

Сіль ½ ч.л.
Крижана вода ½ стакани

Приготування

Крок 1

Змішайте борошно, сіль, яйце і воду у великій мисці. Викладіть тісто на велику дошку, присипану борошном, і замішуйте приблизно 3 хвилини або до повного змішування інгредієнтів. Покладіть тісто в чисту миску і накрийте поліетиленовою плівкою. Залиште на 30 хвилин.

Крок 2

Після того як тісто відпочине, дістаньте його з миски і замішуйте протягом 3 хвилин. Потім розділіть тісто на 2 частини. Розкачайте кожну частину в тонкий прямокутник товщиною приблизно ⅛ дюйма. Візьміть металеву лінійку або щось з прямим краєм і обріжте всі боки, щоб прямокутник мав прямі краї. Потім відміряйте квадрати розміром 6x6 дюймів і, використовуючи лінійку, виріжте квадрати. З кожної партії тіста вийде 4 квадрати. Присипте квадрати кукурудзяним крохмалем, щоб вони не злипалися.

Крок 3

У великій мисці змішайте вишні, цукор, кукурудзяний крохмаль, лимонний сік, ваніль і мигдальний екстракт, поки все не буде добре перемішано. Накрийте начинку і поставте в холодильник, поки розкатуєте тісто для пирога (або на 24 години). Намажте легким збитим вершковим сиром середину тіста.

Крок 4

Зверху викладіть начинку для вишневого пирога без додавання цукру. Складіть два кути по діагоналі один до одного до середини обертового рулету, щоб закрити кінці, а потім скрутіть, як яєчний рулет. Рулет не повинен бути тугим. Помістіть у аерогриль  на 9 хвилин при температурі 160*. 

Рецепт різдвяного печива Монстр: у захваті будуть не лише діти
Рецепт різдвяного печива Монстр: у захваті будуть не лише діти
Time to cook 10 хв
Печиво
Хрусткий попкорн із шоколадом, сухофруктами та фісташками: ідеальна закуска для будь-якого випадку
Хрусткий попкорн із шоколадом, сухофруктами та фісташками: ідеальна закуска для будь-якого випадку
Time to cook 15 хв
Американська (США)
Рецепт зимового салату від Памели Андерсон: готується п'ять хвилин
Рецепт зимового салату від Памели Андерсон: готується п'ять хвилин
Time to cook 15 хв
Американська (США)
Найкращі брауні у світі: рецепт від Гордона Рамзі
Найкращі брауні у світі: рецепт від Гордона Рамзі
Time to cook 40 хв
Американська (США)
Веганські сирні троянди з апельсином - особлива страва до Дня всіх закоханих
Веганські сирні троянди з апельсином - особлива страва до Дня всіх закоханих
Time to cook 2 год
Десерти
Чай-кава-молоко: рецепт приготування трендового напою Dirty London Fog
Чай-кава-молоко: рецепт приготування трендового напою Dirty London Fog
Time to cook 5 хв
Напої
Спеції до гарбуза: рецепт відомої суміші пампкін спайс для кави та солодких і солоних страв
Спеції до гарбуза: рецепт відомої суміші пампкін спайс для кави та солодких і солоних страв
Time to cook 5 хв
Американська (США)
Синабони: рецепт пухких та дуже просочених і кремових булочок з корицею
Синабони: рецепт пухких та дуже просочених і кремових булочок з корицею
Time to cook 30 хв
Американська (США)
Чизкейк з манго та маракуєю: рецепт улюбленого десерту з тропічними смаками
Чизкейк з манго та маракуєю: рецепт улюбленого десерту з тропічними смаками
Time to cook 45 хв
Чізкейк
Полунично-сметанне морозиво: просто, знайомо та вишукано
Полунично-сметанне морозиво: просто, знайомо та вишукано
Time to cook 2 год
Американська (США)