Рецепт курячої печінки з карамелізованими яблуками: неймовірне поєднання
Це чудова страва, де солодкість яблук поєднується з ніжною текстурою печінки, створюючи цікавий смаковий контраст. Така тушкована печінка відмінно смакуватиме з картопляним пюре.
Куряча печінка з карамелізованими яблуками та ніжною смаженою цибулею має ідеальне поєднання солодкості та солоності. Вона також добре смакуватиме з гречкою або салатом зі свіжих овочів.
Порцій2
Енергетична цінність611 ккал
Бiлки64.9 г
Жири17.1 г
Вуглеводи47.9 г
Health Score
Середній рівень
Інгредiєнти:
Печінка куряча
500 г
Яблуко
2 шт.
Цибуля ріпчаста
2 шт.
Сіль
за смаком
Сушений чебрець
за смаком
Приготування
Крок 1
Печінку обсмажити з двох боків.
Цибулю і яблука порізати крупно і обсмажити на середньому вогні до золотистої скоринки.
Крок 2
Об'єднати яблука, цибулю і печінку — накрити кришкою і тушкувати 5-7 хвилин.
Крок 3
Подавати з будь-яким гарніром, наприклад картопляним пюре.