Печінковий торт з курячої печінки з грибами: закуска на свято, обід в будні

Time to cook 40 хв готування Time to prepare 20 хв пiдготовки Portions 8 порцiй
Печінковий торт - одна з улюблених закусок та щоденних страв, яку можна зробити надзичайно ніжною та соковитою. Приготуйте до торта начинку з грибів, за бажанням, щоб зробити його більш ситним та ароматним.

Домашній печінковий торт — це страва про вишуканість навіть із простих продуктів. Його можна готувати з улюбленою начинкою. У цьому рецептів від фуд-блогерки Катерини Кудляк з Інстаграму всередині будуть печериці та соус з майонезу. Ви можете замінити його на сметану і не додавати гриби для класичного смаку. Прикрасьте усе яйцями та зеленню для красивого та святкового вигляду й додаткового джерела білків. 

Порцій8
Енергетична цінність867 ккал
Бiлки49.3 г
Жири62.2 г
Вуглеводи26.9 г
Health Score Середній рівень

Інгредiєнти для млинців

Молоко 500 г
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком

Інгредiєнти для

Морква 4 шт.
Сіль за смаком
Чорний перець за смаком

Інгредiєнти для додатково

Яйця курячі для посипання
Зелена цибуля для посипання

Приготування

Крок 1 - Основа

Печінку добре вимити та очистити від плівок. У мисці зʼєднати печінку, яйця, молоко, борошно, сіль, перець, пробити погружним блендером до однорідності(щоб не було грудок печінки та борошна). В кінці влити олію та ще раз добре вимішати. Посмажити млинці, у мене вийшло близько 30 шт.

Крок 2 - Начинка

На невеликій кількості олії обсмажити до готовності нарізані на невеликі кубики печериці, цибулю та натерту на дрібній терці моркву. В кінці посолити та поперчити, охолодити до кімнатної температури. Після цього додати майонез та натерті на дрібній терці плавлені сирки, вимішати. Сформувати торт чергуючи млинці і начинку, як на відео. Останній млинець змастити майонезом, посипати тертим яйцем, боки посипати нарізаною цибулею.

Вершкова: рецепт курячої печінки зі спеціями та сиром у вершках
Вершкова: рецепт курячої печінки зі спеціями та сиром у вершках
Time to cook 25 хв
Страви з печінки
Класичні пиріжки з лівером, смажені на сковорідці
Класичні пиріжки з лівером, смажені на сковорідці
Time to cook 50 хв
Випічка
Екстра ніжний: рецепт курячого паштету з беконом та бренді від французького шефа
Екстра ніжний: рецепт курячого паштету з беконом та бренді від французького шефа
Time to cook 30 хв
М'ясні паштети
Салат з печінкою та морквою по-корейськи: рецепт на обід
Салат з печінкою та морквою по-корейськи: рецепт на обід
Time to cook 15 хв
Українська
Куряча печінка у вершковому соусі: рецепт до будь-якого гарніру
Куряча печінка у вершковому соусі: рецепт до будь-якого гарніру
Time to cook 20 хв
Страви з печінки
Печінкові «деруни» до святкового столу: простий і ситний рецепт закуски
Печінкові «деруни» до святкового столу: простий і ситний рецепт закуски
Time to cook 20 хв
Страви з печінки
З яблуками та цибулею: ніжна свиняча печінка на пательні
З яблуками та цибулею: ніжна свиняча печінка на пательні
Time to cook 20 хв
Страви з печінки
Рецепт курячої печінки з карамелізованими яблуками: неймовірне поєднання
Рецепт курячої печінки з карамелізованими яблуками: неймовірне поєднання
Time to cook 10 хв
Страви з печінки
Печінковий торт від шефа Володимира Ярославського - простий рецепт до особливого свята
Печінковий торт від шефа Володимира Ярославського - простий рецепт до особливого свята
Time to cook 30 хв
Курка
Тушкована печінка з гречкою: справжній бюджетний суперфуд
Тушкована печінка з гречкою: справжній бюджетний суперфуд
Time to cook 30 хв
Страви з печінки