Печінковий торт з курячої печінки з грибами: закуска на свято, обід в будні
Домашній печінковий торт — це страва про вишуканість навіть із простих продуктів. Його можна готувати з улюбленою начинкою. У цьому рецептів від фуд-блогерки Катерини Кудляк з Інстаграму всередині будуть печериці та соус з майонезу. Ви можете замінити його на сметану і не додавати гриби для класичного смаку. Прикрасьте усе яйцями та зеленню для красивого та святкового вигляду й додаткового джерела білків.
Інгредiєнти для млинців
Інгредiєнти для
Приготування
Печінку добре вимити та очистити від плівок. У мисці зʼєднати печінку, яйця, молоко, борошно, сіль, перець, пробити погружним блендером до однорідності(щоб не було грудок печінки та борошна). В кінці влити олію та ще раз добре вимішати. Посмажити млинці, у мене вийшло близько 30 шт.
На невеликій кількості олії обсмажити до готовності нарізані на невеликі кубики печериці, цибулю та натерту на дрібній терці моркву. В кінці посолити та поперчити, охолодити до кімнатної температури. Після цього додати майонез та натерті на дрібній терці плавлені сирки, вимішати. Сформувати торт чергуючи млинці і начинку, як на відео. Останній млинець змастити майонезом, посипати тертим яйцем, боки посипати нарізаною цибулею.