Сочевичний млинець: рецепт на сніданок до авокадо, сиру та овочів
Яскраві та м'які млинці можна приготувати навіть із сочевиці. Подавайте разом із улюбленою начинкою для корисного сніданку.
Млинці на сніданок можна зробити без молочних продуктів та борошна. Приготуйте їх з сочевиці та накладіть улюблені продукти до вашого ранку: авокадо, рибу, вершковий сир чи зелень.
Порцій2
Енергетична цінність23 ккал
Бiлки1.8 г
Жири0.1 г
Вуглеводи4 г
Health Score
Достатній рівень
Інгредiєнти:
Сочевиця
40 г
Вода
80 мл
Сіль
за смаком
Чорний перець
за смаком
Паприка
за смаком
Олія соняшникова рафінована
за смаком
Приготування
Крок 1
Замочіть сочевицю у воді на кілька годин або на ніч. Злийте зайву воду, промийте сочевицю. Збийте її в подрібнювачі до однорідної маси з додаванням солі та паприки. Розігрійте сковорідку, змащену олією. Обсмажуйте млинець на середньому вогні під кришкою з обох боків. Подайте з начинкою (авокадо, вершковий сир, овочі чи сир за смаком).