Панкейки з вівсянки та сиру: рецепт у стилі морквяного пирога
Усі смаки морквяного пирога, але у високопротеїнових млинцях. Сир надає їм пухкої текстури та насиченого смаку, і для їх приготування використовуються інгредієнти, які завжди є в шафі – спробуйте їх на наступний сніданок вихідного дня.
Інгредiєнти:
Приготування
Розігрійте духовку до 120°C (з вентилятором) і застеліть деко пергаментним папером. Збийте в кухонному комбайні мультизернові вівсяні пластівці M&S (100 г), яйця M&S вільного вигулу різних розмірів (3 шт.), натуральний жирний кисломолочний сир (200 г), розпушувач (1 ч. л.), мелену корицю (1/2 ч. л.), ванільний екстракт (1 ч. л.) і звичайне борошно (25 г) до абсолютно однорідної консистенції. Акуратно вмішайте моркву (1 шт.) і родзинки (40 г).
Розігрійте ½ ч. л. фермерського британського вершкового масла (1 шматочок) і трохи соняшникової олії на великій антипригарній сковороді на середньому вогні. Ложкою викладіть у сковороду по 3 ст. л. тіста у вигляді трьох плямок. Смажте протягом 2-3 хвилин, доки на поверхні не з'являться бульбашки і млинці не підрум'яняться з одного боку, перш ніж перевернути. Смажте ще 2 хвилини з іншого боку. Зніміть зі сковороди і тримайте млинці теплими на деку в духовці, поки готуєте решту партіями, додаючи більше масла та олії на сковороду за потреби. Подавайте з ванільним йогуртом (1 баночка), политим кленовим сиропом та жменькою чорниці (за потреби), якщо бажаєте.