Тушкована курка з грибами та цибулею-пореєм в одній сковорідці
Інгредiєнти:
Приготування
Додайте в сковороду 2 столові ложки олії та гриби, що залишилися, і готуйте, періодично помішуючи, до легкого рум’яного кольору 4–6 хвилин. Додайте цибулю-порей і готуйте, періодично помішуючи, поки цибуля-порей не почне розм’якшуватися, приблизно 4 хвилини. Додайте часник і чебрець (або естрагон) і смажте до появи аромату приблизно 1 хвилину. Посипте суміш борошном і варіть, помішуючи, 1 хвилину.
Додайте бульйон, збільште вогонь і доведіть до кипіння, видаляючи підрум’янені шматочки. Відрегулюйте вогонь, щоб підтримувати слабке кипіння. Поверніть курку та весь накопичений сік, накрийте кришкою та готуйте, поки термометр із миттєвим зчитуванням, вставлений у найтовщу частину стегна, не зареєструє 80 градусів С, приблизно 10 хвилин. Приправте рештою 1/2 чайної ложки солі та 1/4 чайної ложки перцю.
Перекладіть курку на сервірувальну тарілку. Додайте горох і гірчицю в соус і варіть, не накриваючи кришкою, доки горох не нагріється, приблизно 2 хвилини. Полийте курку соусом і за бажанням прикрасьте чебрецем (або естрагоном).